sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Hyvinkää 1.7.2017

Hyvinkään Faunattaressa järjestettiin lauantaina pienet ja mukavat pet-näyttelyt. Ensin ajattelin jättää näyttelyt välistä, koska Babianalla oli muutama parantumaton rupi ja Camellia on nykyään ihan mahdoton! Niin rasittava pieni piru. Hinku oli kuitenkin loppuviikosta niin kova päästä näyttelyihin, että päätinkin katsoa löytyisiköhän häkeistä joitain muita mahdollisia mukaan lähtijöitä.

Päätinkin sitten pestä ja puunata Pullan ja Paavon kuntoon viikonlopuksi. Lauantai-aamuna päätin myös ottaa Camellian mukaan ilman sen suurempia valmisteluita suoraan häkistä. Lisää harjoitusta sille, jospa luonne vähän tasoittuisi kokemuksen ja käsittelyn kautta. Varmaan kostautunut talvella kun marsujen käsittely oli minimissä, eikä Kamelia tullut käsiteltyä silloin ihan yhtä paljon kuin mitä muita nuoria on tullut käsiteltyä.

Paavo oli meidän marsuista ensimmäisenä pöydällä saaden paremman arvostelun kuin olin ajatellut ja 94,5p. Paavo pääsi myös PPM-pöydälle sijoittuen lopuksi kolmanneksi! Ihan en odottanut näin hyvää tulosta, mutta ehkäpä Paavo on otettava seuraaviinkin näyttelyihin mukaan, jos vaikka pärjäisi jatkossakin ;)

Kameli sai myös 94,5p + kuman ja pääsi käymään PPM-pöydällä, muttei sijoittunut. Tuomari sanoi tykkäävänsä marsuista joilla on luonnetta, mutta Kamelilla sitä oli ehkä vähän liikaa. Enkä voi muuta kuin olla samaa mieltä, sen protestoidessa kunnolla hampaita katsoessa ja huudellessa pöydältä muille ;) Hassu marsu!

Pullakin sai 94,5 pistettä. Itse en kerennyt Pullan arvostelua näkemään, kun jouduin lähteä siirtämään auton parkkikiekkoa. Arvostelu oli ihan hyvä, ei mitään moitittavaa.

Oikein mukava näyttelypäivä taas! Aamulla haluaisi aina vaan kääntää kylkeä ja jatkaa unia, mutta kannatti tälläkin kertaa lähteä. Seuraavia näyttelyitä odotellessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti