maanantai 3. heinäkuuta 2017

Almond's Bake A Creamcake If You Dare






Sunnuntaina jatkettiin vielä marsumaisilla menoilla, kun matkattiin Helsinkiin hakemaan uusi pikkumarsu. Tämä pieni matkasi Oulusta asti tänne Almond's-marsulasta. Almond's Bake A Creamcake If You Dare, eli kotoisammin vain Nasu on nätti pieni englannincrest cream naaras. Oikein rohkea ja tomera tapaus. Ja niin söpö!

Siitä onkin aikaa kun meille on viimeeksi marsu tänne muuttanut muualta. En millään voinnut loppujen lopuksi kieltäytyä kun sain mahdollisuuden ostaa tämän pikkutytön. Yksi ihana pieni näyttelykaveri lisää meidän laumaan. Nasu ei valitettavasti kanna punasilmäisyyttä, mutta se ei haittaa. Saadaan varmaan sitten tulevaisuudessa nättejä lemon-kantajia, jos kaikki  menee suunnitelmien mukaan. On kyllä niin ihanaa kun talosta löytyy taas enkkucrest cream, johan siitä on jo melkein kolme vuotta kun jouduttiin hyvästelemään kaikista ihanin Kille.

Nasu pääsi asumaan Jambon ja Kamelin kanssa. Kameli ei ole ihan niin ihastunut uuteen tulokkaaseen, vaan on näyttänyt jo pariin otteeseen kuka on paikan ehdoton kuningatar. Jambo taas on aivan ihastunut uuteen pikkuiseen ja on heti huristelemassa ja heiluttelemassa peppuaan, jos Kameli on liikaa härnäämässä Nasua. Mikäs sen parempaa kuin kaksi ikiomaa tyttöä <3

6 kommenttia: