tiistai 25. heinäkuuta 2017

Kooka-pappa 5v!Meidän tällä hetkellä vanhin marsu Kooka täytti tänään 5 vuotta! Onnea kaikista rakkain ja ainoa abypylly! Kooka on meidän pieni väripilkku ja erikoisuus muiden sileäkarvaisien marsujen keskellä. Se ainoa marsu jonka kaikki kylässä käyvät tutut tunnistavat ja yleensä on myös kaikkien lemppari "erikoisen" ulkonäkönsä takia.

Kooka muutti minulle jo silloin kun olen vielä asunut vanhempieni luona. Se on siis seurannut mukana aina ensimmäisestä omasta asunnostani tänne nykyiseen. Kooka on vieläkin todella hyvässä kunnossa, mitä nyt kuvistakin voi nähdä että silmät ovat ruvenneet samentumaan keskeltä, jos oikein tarkasti katsoo. Kooka asustaa Hertan ja Limetan kanssa samassa häkissä ja niiden kanssa se onkin asunut suht kokoajan siitä asti kun Kookan aikoinaan kastroin. Tytöt muistavat päivittäin käydä pussaamassa Kookan korvia ja voisin väittää Kookan olevan oikein onnellinen marsupappa <3 Toivottavasti saamme vielä viettää monen monta yhteistä vuotta!

Käytiin Kookan ja Hertan kanssa ottamassa siskoni luonna muutamat kuvat ja julkaisen nämä Hertankin kuvat nyt samassa postauksessa. Hertta onkin meidän toisiksi vanhin marsu. Ikää mammalla on 4,5 vuotta. Marsut pääsivät samalla mutustamaan säälittävän kitukasvuisen nurmikon pois. Onneksi siskonlapseni kanteli ahkerasti herkkuja muualta pihaa, joten eväät eivät ihan heti loppuneet :) Ihana pieni piha heille tulossa kunhan saavat vain nurmikon kasvatettua sinne ensi kesäksi. Voi kun niin itsekin haluaisin pihan jossa pitää marsulaumaa kesäisin!


5 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia taas kerran!♡:)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia taas kerran!♡:)

  VastaaPoista
 3. Onnea Kooka! <3 Meillä juuri pari viikkoa sitten toisiksi vanhin marsu Efeldon täytti 4-vuotta. Rapsu on vanhin ja hän täytti saman lukeman jo toukokuussa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meneepä aika nopsaan, kun teilläkin osa jo tuon ikäisiä. Onnea heillekin!

   Poista