tiistai 20. kesäkuuta 2017

Muutama kesäkuva lisää

Juho & Limetta

Paavo, Babiana, Pulla & Hertta

Eilisistä kuvista tulikin sen verran kivoja, että oli pakko napata tänään muutama lisää. Tänään ei kuitenkaan oltu ihan niin yhteistyöhaluisia. Vaikeuksia toi myös mukanaan se, että aurinko oli pilvessä aina pari minuuttia, jonka jälkeen aurinko paistoi taas muutaman minuutin, ennen kuin meni uudestaan pilveen. Sain koko ajan olla vaihtamassa kameran asetuksia, jonka aikana joku marsuista tietenkin liikahti reunalta pois ;) Vaihdoin myös vähän blogin ulkoasun värimaailmaa ja vaihdoin sivupalkin kuvat näihin kesäisempiin. Tuli ainakin omasta mielestäni ihan kivan hempeä kokonaisuus :)

Nappasin myös meidän isommista karvakavereista kuvat, kun tulivat parvekkeelle ihmettelemään, mitä sielä niiden kiipeilypuussa oikein on.


Kieli <3

Starring Elvis Aron (1v 4kk)  ja Starring Mauri Darling (11kk).

2 kommenttia:

  1. Nyt on kyllä niin kauniita kuvia että jäin vaan ihastelemaan näitä! Ihania pötkylöitä nuo marsut, ois varmaan itelläkin pari ilman mun jäätävää heinäallergiaa:-D eksyin sun blogiin vahingossa, pakko myöntää, mutta jään jatkossakin seurailemaan näitä juttuja (: !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja kiva että tykkäät! :) Marsut ovat kyllä mukavia lemmikkejä, mutta harmillisesti aiheuttavat monelle allergiaa, joko itse marsut tai juurikin heinä.

      Poista