maanantai 10. heinäkuuta 2017

Juhon ja Liskin kuulumisia




Liskin söpöin takamus <3


Kukkuu!


Elviksen oli pakko änkeä kaapin alle, koska marsutkin kävivät siellä :D


Heippa taas! Oon niin saannut kuvausinnon takaisin ja pakkohan jonnekin nämä hurjat kasat kuvia on julkaistava. Sen lisäksi luonnoksissakin on vielä muutama keskeneräinen ja julkaisematon teksti. Meille saapui pari päivää sitten Unipussit-paketti josta löytyi mm. uudet unituubit. Niistä vähän lisää myöhemmin. Pojat pääsivät niitä kokeilemaan ihan ensimmäisenä. Tosin meidän pojat on niin reippaita, että juoksivat mielummin vaan tuubien vierestä. Mitäs turhia piilojen kautta menemään ;)

Tytöt (ja kastraatit) pääsivät Juhon ja Liskin jälkeen juoksentelemaan, mutta niistä kuvia johonkin toiseen postaukseen, niitä kuvia kun on niin paljon.

Pojat voivat oikein hyvin. Nämä kaksi on kyllä niin mahtavia luonteiltaan, ja niille saakin päivittäin nauraa. Ja aina roikutaan häkin reunalla <3 Tulevat suurimmaksi osaksi hyvin toimeen, jopa sen jälkeen kun Juho kävi Pullaa moikkaamassa aikoinaan poikaspuuhissa. Kerran on sen jälkeen otettu pahemmin yhteen, mutta siitäkin selvittiin muutamalla haavalla ja muutaman päivän mökötyksellä. Kummatkin on melko hormoonihyrriä ja ratsastelevat toistensa päällä ja huristelevat menemään. Luulisi etteivät näin samalla tavalla vahvaluonteiset tulisi toimeen, mutta tyytyväisinä aina alistavat toisiaan vuorotellen. Hassut!

Häkkejä siivotessa yleensä karkaavat häkistä juoksentelemaan jos jättää likaset purusäkit häkin eteen. Sitten pulistaan ja juostaan pitkin huonetta, välillä jopa pitkin asuntoa. Juho ja Liski on kyllä niin parhautta, ettei sanat riitä kertomaan (vähän niinkuin kaikki muutkin marsuni ;) ).

Me harvemmin käymme ulkoilemassa marsujen kanssa, mutta nyt pääsi Juho ja Liski pitkästä aikaan ihan ulos tässä yksi päivä! Yleensä otamme kissat mukaan kun lähdemme poikaystäväni vanhemmille grillaamaan, mutta tällä kertaa päätimmekin ottaa muutaman marsun. Heidän pihalle oli rakennettu hieno kesäaitaus meidän kissoille. Verkko oli vähän liian isoreikäistä, jotta marsut voisivat siellä viilettää menemään, mutta eiköhän sekin saada korjattua, jos vielä marsujen kanssa tulee siellä käytyä. Juho ja Liski saivat tyytyä ihan pieneen aitaukseen, mutta se riitti niille ihan hyvin, kun vähän ulkona oleminen jännitti. Ruoho kuitenkin upposi nopeasti parempiin suihin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti