maanantai 17. heinäkuuta 2017

EPJYn näyttelyt Jurvassa 15.7.2017

Etelä-Pohjanmaan jyrsijäyhdistys järjesti taas näyttelyt Jurvassa. En ole heidän näyttelyissään koskaan käynnyt, koska meiltä ajomatkaa tulisi aikalailla 5 tuntia/suunta. Alnuksen (kasvattini) omistaja Nea oli kuitenkin lähdössä omien marsujensa kanssa vähän pidemmälle reissulle ja lupasi kilttinä napata myös muutaman marsuni mukaan. Iso kiitos siitä! :)

Olin ennakkoon ilmoittanut vain Camellian. Vähän toivoin sitä kolmatta sertiä, mutta tällä kertaa Kameli sai tyytyä vain kahteen kumaan. Olin vähän huonosti valmistellut ja trimmannut sen ja saikin kommenttia että sillä oli aika epätasainen turkki ja väritys. Petissä Kameli sai 94p, mutta muutamassa kynnessä olisi ollut vielä leikkaamisen varaa.

Babiana meni jälki-ilmona sillä ajattelin ensin olla ilmoittamatta sitä. Mutta onneksi sekin lähti matkaan mukaan! Jos jommalle kummalle olisin menestystä ulkomuodosta odottanut niin Kamelille, mutta näköjään Babiana olikin ollut Lean mieleen! Babiana loisti hienosti ollen ROP1 sertillä ja lopuksi vielä BIS4! Wow! En olisi mitään bis-sijaa kyllä osannut edes odottaa! Babs sai siis kolmannen sertinsä ja näin ollen valmistui Suomen muotovalioksi!
Petissäkin Babsilla meni oikein hyvin, saaden 96p, ollen luokkavoittaja ja lopuksi PPM4! Babs valmistui samalla myös Eliittipetiksi. Ei siis ollenkaan huonot tulokset, kannatti ilmoittaa :)

Kuvat Nean ottamia, kiitos niistäkin!

Seuraavat näyttelyt taitaakin sitten olla vähän isommat, kun tiedossa olisi Nordic! Hurjan jännä viikonloppu tulossa syyskuussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti