sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Persiljahetki


Marsut asuivat kaksi päivää olohuoneessa iiisossa taikisaitauksessa, kun olin yksin kotona (jeejee!). Hassut marsut olivat ihan paniikissa, pelästyivät ihan kaikkea. Outoa, sillä ennen ne ovat vain viilettänyt menemään ilman mitään hätää. Ottavat varmaankin pikkumarsusta mallia :)

Muuten meillä menee hyvin ja pojat eivät enää tappele, mitä nyt hiukan kalisuttelevat hampaita jos tullaan liian lähelle. Syöminenkin onnistuu samasta heinäkasasta ja yksi päivä kaikki marsut löytyivät samasta pienestä talosta (tosin Kooka puoliksi ulkoa, sillä se ei mahtunut sisään :P). Ne olivat kyllä pelästyneet aluksi jotain, mutta kyllä ne kuitenkin jäivät kaikki sinne kököttämään yli viideksi minuutiksi senkin jälkeen, että tilanne oli rauhoittunut.

Täällä odotellaan myös lemmikkimessuja innolla! Viime näyttelyistä onkin jo ihan liian pitkä aika. Tänään olisi Turussa ollut näyttelyt ja olisin varmaan sinne lähtenyt jos ei oltaisi näin rupisia. No ihan hyvä näin, matka olisi ehkä ollut turhan pitkä. Tosi hauskaa nyt kun Kooka on meillä niin saa kaksi marsua mukaan. Kille ei ole oikein näyttelykunnossa. Se sai yhessä vaiheessa massaa takaisin, mutta nyt se on taas melko löysähkö ruipelo tappeluiden jälkeen. Tosin se ei ole kertaakaan saannut takaisin sitä ihanaa kroppaa joka sillä oli muutettuaan meille, vuoden takaisten rohinoiden jälkeen. Se ei kiinteydy vaan on löysä. Kinkku on ihan mahtava massamarsu. Ehkä hiukan liian iso nyt kun se syö Kookan pellettejä, mutta kunhan Kooka tuosta kasvaa niin eiköhän Kinkkukin laihdu :) Kooka on tarkoitus ottaa vain mukaan pettiin ja katselemaan menoa. Seuraavana vuonna olisi tarkoitus kokeilla uml-luokassakin käyntiä, kasvattaja kun lupasi alkuvuodesta rekisteröidä pikkumarsun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti