torstai 4. lokakuuta 2012

Sydänlävistys

Tässä se nyt on! Suloisuus :)

12 kommenttia:

 1. Siis woot, teiksä ton vai mistä toi on tullu?:oo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kinkku (tai niin ainakin epäilen) on purrut Killeä korvasta. En mä itse kyllä alkaisi reikiä tekemään marsujeni korviin :D

   Poista
 2. Hei sunon pakko auttaa!! luin noit sun vanhempii tekstejä niist tappeluist jne. miten sait kaikki tottumaan toisiinsa?! mulla on toi sama ongelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Paras neuvo jonka voin antaa on PALJON tilaa marsuille. Meillä oli aluksi kokonainen huone marsujen käytettävissä. Nyt ne on valitettavasti rajatulla alueella, sillä joudun jakamaan huoneen siskon kanssa ja tämä ei kestä puruja ympäri koko huonetta. Yirtä myös keksiä paljon virikettä marsuille. Uusia putkia, mökkejä, sukkia (:D) - ihan mitä vaan! Meillä innostutaan hirveästi vanhoista pahvilaatikoista. Jotain mitä on kiva tutkia. Tarjoilin myös ruokaa hiukan useammin ja pienemmissä erissä. Oudosti ne riidat unohtuu aina ruoan tullessa eteen :) Muutenkin kannattaa sijoitella heinät eripuolille häkkiä, jotta marsut voivat syödä rauhassa halutessaan.

   Pienistä tappeluista ei kannata välittää, vaikka hampaita naksuteltaisiinkin ja hiukan jahdattaisiin toisiaan. Se menee kyllä useinmiten ohi kunhan arvojärjestys saadaan kohdilleen. Toivottavasti teilläkin saadaan marsut tulemaan toimeen! :)

   Poista
 3. Sulla on aivan huikee blogi ja aivan mahtavat olot sun marsuillas (kun hyppivät innosta). Meidän Linni on jo vähän vanhentunut ja jalka on hieman kipeä niin ei tuollainne meno ihan onnistu. Ois kyllä ihanaa jos se ois tollasseessa kunnossa. :)

  elaimellistaelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)

   Meillä jaksetaan nykyään hyppiä ja pomppia paljon enemmän kun pikkumarsu muutti taloon. Kyllä pikkumarsut saavat oudosti eloa vanhempiinkiin tapauksiin :)

   Poista
  2. Voisin oikeasti harkita pikkumarsun ostoa :) Saattaisi Liniinkin vähän tulla vipinää. Ja toishan se meillekkin iloa:D Ensisijaisesti kuitenkin marsun kaveriksi sitä hankkisin. Ja taas yksi kysymys lisää :DDD Että mistä noita taikakuutioaitauksia saa???

   Poista
  3. Kerkesinkin jo vastata samaan kysymykseen tuolla alempaa, mutta siis Hongkongista löytyy :)

   Poista
 4. Muutes, onko noi sun marsut sisäsiistejä että menevät aina vain puruihin pissalle? Onnistuuko kakkimisen kanssa sama? ja tarviko sun ekaks pitää niitä pelkissä puruissa että tottuvat hoitamaan asiansa sinne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaatteessa kyllä, mutta vahinkoja sattuu. Marsut pissaavat yleensä sinne missä ovat syöneet tai makoilleet, joten puruja on heinien ja mökkien alla. Meillä marsuilla on mahdollisuus päästä häkkiin ollessaan lattialla (tai oikeastaan mahdollisuus päästä häkistä lattialle), joten ne käyvät ulkona juoksemassa kierroksen ja palaavat sen jälkeen häkkiin syömään/nukkumaan/pissaamaan yms. Tosin jos lattialla on esim. vaatteita tai muuta tavaraa voi olla varma, että marsut käyvät sielä tekemässä tarpeensa. Selvästi vain kiusatakseen omistajaansa ja pitääkseen huolen, että huone pysyy siistinä ;)

   Poista
 5. Tää sun blogi on ihana ! (: Mutta ku luin ton otsikon nii olin sillo woot , ootko tehny lävistyksen marsun korvaan ?! sitte luin kommentit nii helpotuin (: + mistä nuita taikakuutio aitauksia saa ? Ois nii täydellinen meille !

  VastaaPoista