torstai 13. syyskuuta 2012

Takapakkia

Pistin töiden jälkeen Killen takaisin muiden kanssa, koska muuten mä en varmaan koskaan saisi niitä enään asumaan kolmistaan. Tietenkin ajattelin, ettei meillä voi olla niin huonoa onnea, että kukaan puraisisi samaan silmään uudestaan. Mutta näköjään olin ihan väärässä! Tyhmä, tyhmä minä!

Killen silmäluomi on taas auki ja se pitää vissiin mennä huomenna liimaamaan takaisin kiinni. Saatiin kontrollikäynti oikein sopivaksi päiväksi. Itse silmä näytti vilkaistuani ihan hyvältä. Ehkä hiukan verestävä, mutten ole varma onko se eilisestä, sillä sisko on huolehtinut tänään tippojen antamisesta.

Kummaltakin kermaporsaalta löytyi myös hampaanjälkiä kropasta, joten ovat tainneet ottaa kunnolla yhteen. Haavat ei itseäni sinänsä haittaa, mutta ne REIJÄT! Siis karvattomat ja verettömät "puhtaat" reijät on jotain ihan hirveitä marsun takapuolessa. Hiukan veltostui jalat. Sinänsä hassua, sillä tavallisia haavoja en kyllä kammoa oikein ollenkaan.

Kille on nyt eristetty uudestaan ainakin siihen asti, että silmä on kunnolla parantunut. Katsotaan sen jälkeen, miten me siitä edetään.

Nyyh :-(

1 kommentti: