tiistai 18. syyskuuta 2012

Video


Kinkku ja Kooka hiukan vauhdissa :) On ne vaan aika sulosia.

Killen silmä on jo tosi hyvä! Viimeiset tipat annetaan huomenna. Yläluomi jää varmaankin hiukan törröttämään ulos, mutta alaluomeen jää varmaan vain pieni vekki :) Ihanaa!

Silmä oli eilen jo niin hyvässä kunnossa, että päätin uskaltaa pistää Killen muiden kanssa. Koko huone sai toimia häkkinä ja piiloja ja lakanoita oli aseteltu koko lattialle. Ei nukkunut marsut meidän kanssa, vaan me marsujen ;) Videosta voi nähdä miltä huone näytti, vaikka video onkin pari päivää vanhempi. Kaikki meni ihan hyvin, pientä purinaa lukuunottamatta ja sama meno on jatkunut vieläkin. Tosin laumaksi en tuota ihan vielä sanoisi. Kille asustaa tuossa "ulkopuolella" olevassa laatikossa ja poistuu sieltä harvoin. Syö sielä heinää tai nukkuu talossa. Kaksi muuta marsua hyödyntävät sitten kaikki muut tilat, mutta eivät käy Killen laatikossa kuin vain nopeasti piipahtamassa ja harvoin. Ihan kuin laatikon reunalla menisi näkymätön raja, jonka ohi ei saa mennä kumpaankaan suuntaan. Onhan sekin parempi kuin marsupallo. Kille vaikuttaa vain hiukan lyödyltä, sehän kun oli ennen pomo. Se juoksee Kooka-vauvaakin karkuun jos pikkumarsu tulee uteliaisuuttaan liian lähelle. Ehkä tämä tästä.
Nyt illalla olen pienentänyt marsujen alueen tuohon niiden omaan nurkkaan. Onhan niillä vielä koko huone käytössä, mutta se on pelkkää lattiaa.

Tässä yksi päivä huomasin myös, että Killestä on muodostumassa sellainen ihana lötkövanhus. Eihän se vielä vanha ole, mutta selvästi alkaa löytyä piirteitä, joita meidän entisistä vanhuksista löytyi. Kille ei koskaan juokse karkuun häkissä, vaan antaa rapsuttaa ja nauttii kun leuan alta silittää. Sen saa nostettua häkistä ilman mitään karkuun juoksuja. Välillä se tulee ihan vastaan, tosin herkkujen toivossa, mutta kyllä se silityksiinkin tyytyy :) Vaikka silmätippoja on nyt annettu monta kertaa päivässä, jaksaa se kuitenkin tulla yhtä reippaasti syliin pulputtamaan. Lattiallakaan se ei sinkoa piiloon kuten nuo muut, vaan jää vaikka keskelle lattiaa nukkumaan jos se siinä on ollut ennen huoneeseen tuloa. Oon niin kaivannut sitä meidän nykyisissä marsuissa, ettei mitään rajaa. Nyt kotona on taas yksi ihana pötkylä <3 (Linkki Napin pötkyläkuviin).

Kinkku ja Kooka ovatkin sitten jo asia erikseen. Kunnon luonnonlapsia. Niitä saa jahdata ympäri huonetta sen 10 minuuttia, eivätkä ne kuitenkaan anna kiinni. Kookan vielä ymmärrän, mutta Kinkku saisi kyllä nyt miehistyä ja kasvaa aikuiseksi :D Se oli jo aika kiva napata häkistä, mutta sitten se löysi sielunkumppaninsa Kookasta. Vapaus!

3 kommenttia:

 1. voi mitä vauhtihirmuja!♥ ihana tuo kooka!

  VastaaPoista
 2. Ää, ihania :') Mikä tuo norsujuttu on? Näytti hauskalta =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Freteille tarkoitettu pehmotunneli. Löytyy mm. zooplus.fi'stä :)

   Poista