perjantai 9. marraskuuta 2012

Valmis!

Nyt on kaikki huomista lemmaria varten valmista, jos ei laske mukaan, että itse pitäisi vielä käydä suihkussa. Itselläni kävi niin hyvä onni, että sain tehtyä kaikki koulutehtävät valmiiksi jo keskiviikkona, joten koko perjantai oli vapaata. Onneksi, sillä muuten olisin aloittanut kaikki valmistelut vasta ihan äskettäin. Hiukan alkaa jo jännittämään :)

Odotan kauhulla, mitä huominen tuo tullessaan. Kooka on maistellut sormia tänään ihan urakalla, jos jokin ei ole sitä mielyttänyt ja napannut pari kertaa ihan kunnolla kiinni. Toivottavasti se osaa sitten huomenna käyttäytyä. Tulee ihan Kinkun ensimmäiset näyttelyt mieleen. Tosin tuntuu että Kooka on tuplasti pahempi. Siitä onkin jo vuosi kun käytiin Kinkun (ja Killen) kanssa ensimmäistä kertaa näyttelyissä. Kinkku on muuttunut sen jälkeen ihan hurjasti. Kasvanut isoksi hurmurimieheksi, joka malttaa istua laudallakin.

Postissa saapui myös tällä viikolla marsuaiheinen avaimenperä, jonka voitin Pauliinan arvonnassa. Oli kyllä hieno, ja sekin pääsee mukaan messuilemaan avaimien kanssa ;)

2 kommenttia:

 1. Näinkin teijät siellä messuilla nyt tänään! Kooka oli hurjan suloinen, kun se siinä sun sylissä makoili (--: Toivottavasti tulee hyvät arvostelut!! (:

  Käythän kurkkaamassa meijän murmeleita:
  http://hyrrralovespiggies.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voivoi, olisit tullut nykäsemään hihasta :) Meillä meni ihan kuten olin ajatellut, ainakin tämä päivä. Odotellaan vielä huomisen tuloksia, niin pistelen niitä sitten tänne.

   Poista