lauantai 24. marraskuuta 2012

Popcornailua

Paistaa aurinko välillä tähänkin risukasaan :) Espoon reissuni aikana marsut olivat näköjään päättäneet että kolmistaan on kivempaa ja päätyneet kaikki samalle puolelle taikiksia. Enkä valita yhtään! Olin jo niin varma ettei tästä enää tule mitään, mutta näköjään olin väärässä. Taisi marsut vain tarvita hiukan hengähdystaukoa toisistaan. Hiukan on kyllä jäistä välillä, mutta toivottavasti sekin menee ohi taas jossain vaiheessa. Helpottunut? Kyllä!

Tänään oli myös häkin siivouksen aika. Ehdottomasti nykyään viikon kohokohta. On niin mukavaa kun marsut häärivät jaloissa, vetelevät rallia ympäri huonetta ja käyvät lopuksi lepäilemään. Kinkku meni ihan onnesta sekaisin kun pistin todella pitkästä aikaa kuvassa näkyvän maton häkkiin. Siinä se teki meille muutettuaan ensimmäiset kunnon popcornailunsa ja vieläkin se jaksaa innostua maton tunteesta jalkojensa alla. Höpsö marsu <3 Myös Kooka ja Kille ovat hiukan pomppineet tänään, muttei yhtä paljon kuin Kinkku. Kookakin kasvaa henkisesti kovaa vauhtia (kyllä se muutenkin kasvaa :D). Se kävelee ympäri häkkiä huristen ja pyllyä heilutellen, niin että rusetit tärisee. Pikkumarsu ei ymmärrä, että sen yrityksille ei muuta tehdä kuin naureta. Se on ihan pöhkön näköinen. Isotkaan marsut eivät siitä välitä. Hiukan kääntävät päätä ja mulkaisevat pahasti niin että Kooka alkaa hädissään huutamaan kuin palosireeni. Kyllä sekin vielä mieheksi kasvaa :)


Tämäkin postaus on tehty kännykän kautta, joten kuvat eivät ole laadultaan mitään hyviä.

6 kommenttia:

 1. Hienoa että teillä sujuu paremmin :)!

  Meilläkin toi Keimo on alkanu päristelemään Kreiville, ja on se kyllä aika naurettavaa kun toinen kovasti yrittää kosiskella ja toinen vaan rauhallisesti jatkaa hommiaan :D

  VastaaPoista
 2. Ihana köllötyskuva <3
  Ja superhyvää synttäriä kermaporsaiden ihmisvahvistukselle! :)

  VastaaPoista
 3. Synd att du inte skriver på svenska, för google translate sviker mig ibland... ;) Men killarna vill vara tillsammans nu igen då? Håller tummarna stenhårt för att din trio ska funka! För mig var dock den värsta perioden när de yngre var ca 6-9 mån. Vi får hoppas att lilla Kooka blir en snäll tonåring. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jag har lite tänkt på att börja och skriva på svenska också, men för tillfället har jag inte ork eller tid :P

   Pojkarna trivs nu bra ihop med varandra. Hoppas der kommer att fortsätta :)

   Poista