sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Kooka-Burra on, marsu vallaton!Ei suju meillä laumaelämä sitten ollenkaan. Oon viikonlopun aikana yrittänyt vaikka millä tavalla saada marsuja taas yhteen, mutta leikki loppui siihen kun Killen turkki alkoi olla siihen malliin verestä punainen, etten nähnyt enää mitään syytä yrittää :( Pikkuinen marsuherra ei voinnut koko loppuiltana liikuttaa päätä normaalisti kun oli saannut hampaat niskaan. Kyllä sydän jätti pari lyöntiä välistä, kun marsu tärisi ja pää oli varmaankin kivusta ihan oudossa asennossa. Hyi! Siinä menikin loppuilta kahden kermaporsaan haavoja putsatessa.

Kooka ei tästä ole paljoa välittänyt. Tyhmä pikkumarsu on vain vedellyt rallia ympäri häkkiä ja välillä kiljunut kurkku suorana "IIk, älä tule lähelle!!"-huutojaan, oli kyseessä sitten toinen marsu tai ihminen. Meillä on nyt jaettu häkki kahteen osaan. Kille asustaa aitauksessa joka on n. 110x75cm + 75x50cm ja Kinkku ja Kooka n. 120x90cm + yläkerta n. 150cmx50cm. Killen aitaus oli jossain vaiheessa pienempi, kun se asui sielä yksin, mutta Kooka ei ole osannut valita kaveriaan ja se viettääkin aikaansa kummallakin puolella, joten suurensin hiukan Killen omaa, jotta sinne mahtuisi hyvin kaksi marsua :D Pöhkö Kooka! Se hyppelee tuosta noin vaan aitojen yli. Taikiksien yli se ei pääse, mutta häkissä on sellainen 10cm kapea kohta, jossa on vain 25cm reuna ja siitähän on todella hyvä kiivetä kaveria katsomaan. Ihan hyvä näin, niin kummallakin marsulla on seuraa ja Kookan pelletitkin voi olla Kinkun ulottumattomissa! :) En tiedä kuinka kauan tällainen järjestely käy. Kooka kasvaa hurjaa vauhtia, eikä kestä kauaa kun silläkin alkaa hormoonit hyrräämään. Olkoon se sitten sen ajan murhe.

Heinäkin on taas lopussa. En todellakaan osanut aavistaa, että kolme marsua voi syödä pienpaalin niin nopeasti! Mennään nyt hetki eläinkaupan heinillä kunnes löydän taas paaleja jostain :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti