keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Mun marsut on suloisempia kun sun marsut

Pieni häkki :(


No ei ehkä nyt noinkaan! Kaikki marsut ovat ihan mahtavia otuksia ja varmasti omistajilleen parhaita, kuten myös minulle :) Saan olla onnellinen, että huoneestani löytyy kolme noin mahtavaa, kuvauksellista, suloista ja sekopäistä marsua. Ja ne on ainoastaan mun, nyt ja aina. Kuvia tuli melko paljon ja niitä oli paaaljon enemmänkin, ja oli jo melko vaikeata päättää parhaimmat tänne. Piti kuitenkin hiukan rajoittaa kuvien määrää :)

En tiedä olenko tänne aikaisemmin maininnut, mutta äiti ja sisko kyllästyivät puruihin ympäri huonetta (eihän niitä edes paljoa ollut), joten he rakensivat taikiksista aidan häkkiin pari viikkoa sitten. Höh! Noh, onhan sielä vielä tilaa juoksennella, eikä rähinöitäkään ole vaikka tilaa onkin rajoitetusti (onneksi). Lupasivat onneksi, että jos toisten naamat alkaa ärsyttämään liikaa niin saavat taas koko huoneen käyttöönsä.

Kooka on saannut uuden lempinimen - Kakka-Kooka! Se osaa olla niin ärsyttävä kun se pinkasee pakoon kauimmaiseen nurkkaan, että tuli pariin otteeseen haukuttua sitä kakaksi, ja nyt se sitten on jäännyt :D Aina kun pikkumarsulle tulee juteltua niin aina suusta putkahtaa Kakka-Kooka. Voi mun marsuraukkoja, kun niillä on niin järkyttävät lempinimet. Kakka-Kooka ja Kinkkumies. Onneksi Kille sentään on vain Killuska :)

Uusi kyselykin on lisätty tuonne sivulle! Viime kyselyssä kysyin moniko on käynnyt marsunäyttelyissä, mutta enpä muista enää tuloksia :D Enemmistö ei kuitenkaan ollut käynnyt näyttelyissä.
Tahdon myös kiittää uusista lukijoista! On kivaa kun blogini jaksaa kiinnostaa myös muita ihmisiä :) Kommenttejakin on tullut mukavasti ja ne todella lämmittävät mieltä joka kerta. Mukavaa kun jaksatte olla niin aktiivisia, jatkakaa samaan malliin!

11 kommenttia:

 1. Awww! Noihin otuksiin ei voi kyllästyä♥

  VastaaPoista
 2. Ja olisiko sinulla innostusta kysymyspostaukseen? Itseltä näitä kysymyksiä näyttää riittävän aika paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enköhän mä jossain vaiheessa vois sellaisen väsätä :) Pari kysymyspostausta on blogissa joskus ollut, mutta niistä on jo melko paljon aikaa.

   Poista
 3. Moikka! ;)
  Nyt vain sattui käymään näin: http://sadetakinsuojassa.blogspot.fi/2012/10/top-5-blogit.html

  VastaaPoista
 4. Vooi onpa sulosia! (: sait uuden lukijan ^^

  VastaaPoista
 5. Voi vitsit, että heillä on herttaisa koti! Tosi kivan oloinen blogi muutenkin ja ulkoasu on ihanan seesteinen :)

  http://rusakot.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Lika fina som alltid är pojkarna, skönt att de funkar fint ihop nu :)

  VastaaPoista