perjantai 26. lokakuuta 2012

Heinää!!

Noniin, katotaanpa mitä tästäkin nyt tulee kun kirjoitan postauksen kännykällä.

Kävin viime viikonloppuna kuvaamassa kaverin hevosta ja älysinpä sitten sielä kysellä marsuille heinää. Ja löytyihän sieltä paalillinen meillekkin :) Huone tuoksuu ihanasti tallilta, ei mitään verrattuna eläinkauppojen heinien hajuun (vaikka ei sekään paha ole). Olen tässä huomannut, että heinää menee melkein tuplasti enemmän kun Kooka muutti taloon ja se tuntuu ja näkyy kyllä lompakossa. Voihan se johtua myös siitä että maksan itse nykyyän yhä enemmän ja enemmän kaikista marsujen kuluista. Ei se haittaa, mutta kun niitä tulojakaan ei oikein ole :D Heinään olen enemmän kuin tyytyväinen ja marsutkin syövät sitä ihan tohkeissaan ja juoksevat hulluina ympäri häkkiä. Hassut nassut! Namnam.

Itse olen vaihteeksi taas joutunut istumaan koulussa, jonka takia marsuilu jää taas pienemmälle, kuten myös blogiin kirjoittelut. Koneeseen pääsen käsiksi vain viikonloppuisin ja senkin viettäisin mielummin vaikka marsuja silitellen. Ainakin jouluun asti mennään näin. Seuraavan vuoden puolella pitäisi taas keretä istua kotona oikein urakalla kun on työharjottelut ja yleisiä aineita koulussa, joihin kaikkiin en välttämättä tarvitse osallistua. Toivotaan niin. Sitten alkaakin jo loppu häämöttää, vaikka joudunkin vielä kesän jälkeen hiukan koulua kestämään. Kyllä sielä viihtyy, ehdottomasti paras koulu ikinä. Pitää vaan olla erossa marsuista hiukan enemmän ja tekisi jo niin hurjasti mieli päästä muuttamaan omilleen kunhan töitäkin jostain löytäisi.

Lemmaritkin lähestyvät hurjaa vauhtia. Pakko lähettää huomenna ilmot tai ei keretä ajoissa ilmoittautua. Hurjaa kun jo jännittää! Siitä onkin kohta jo vuosi kun osallistuttiin ensinmäisiin näyttelyihimme :) Meneepä aika nopeasti.

Älkää sitten naurako hirveästi noille kuville jotka lisäsin :D Hiukan on kyllä epätarkkoja, kun ei tästä kännykästä ole mihinkään. Ja marsutkin menivät ihan sekaisin heinästä.

4 kommenttia:

  1. Ihana marsublogi! Todella kauniita kuvia sulla, täältähän saa hurjasti inspiraatiota omiinkin marsukuvaussessioihin. :)

    VastaaPoista
  2. Tehdään nyt virallinenkin ilmoitus: http://wannabecavies.blogspot.fi/2012/10/avaimenperaarvonnan-tulokset.html

    Avaimenperä lähti eilen matkaan. :)

    VastaaPoista