maanantai 2. tammikuuta 2012

Päivä 5, 6 & 7

Päivä 5 - Marsujeni ruokinta
Meillä marsuille on kokoajan tarjolla heinää, kuten (toivonmukaan) kaikilla marsuilla. Seuraavaksi eniten panostamme tuoreisiin. Marsut saavat aina iltaisin tuoreita sen mukaan mitä on tullut ostettua. Useinmiten porkkanaa, lehtikaalia, parsakaalia, paprikaa, punajuurta jne. Yritän vaihdella tuoreita niin usein kun mahdollista. C-vitamiinia marsut saavat myös Daily-C nappien muodossa (puolikas päivässä), riippuen myös tuoreiden määrästä. Esimerkiksi paprikapäivinä voi napit jäädä odottamaan seuraavaa kertaa. Pellettiä meillä syödään nykyään pari kertaa viikossa, mutta sitäkin paremmalla halulla. Käytössä meillä on Oxbow Cavy Cuisine. Sen lisäksi tarjolla on aina vettä. Unohtuiko jotain? Kysy :)

Päivä 6 - Parasta marsujen omistamisessa
Enpä tiedä.. On ihanaa kun joku huomioi kirkuen kun avaa oven, vaikka niiden mielessä onkin vain ruoka. On niin mukavaa katsella onnellisia marsuja tutkimassa jokaisen nurkan huoneessa. On ihana katsella päiväunilla olevia vääntyneitä matoja. Välillä on ihanaa vain istua sohvalla ja kuunnella pientä pulputusta :)

Päivä 7 - Kamalinta marsujen omistamisessa
Onko sellaista? :) On. Sairaudet, vanhuus, hyvästeleminen, mutta niistähän ei pääse eroon millään.

2 kommenttia:

  1. Moi!
    Millä kameralla sä kuvailet ja mitkä objektiivit sulla on? Minkälainen varustus sulla kamerassa siis on? Kuvat on nimittäin tosi hienoja :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :) Kameranani on Nikon D90. Siihen löytyy sitten 4 erilaista objektiivia. Marsujen kuvauksessa käytän eniten uusinta hankintaani 50mm/1.4 AF-S objektiivia tai 18-55mm kittiputkea joka tuli kameran mukana. Muuhun kuvaukseen löytyy sitten myös 80-200mm/2.8 ja 55-200mm/4-5.6. Kaikki Nikonin omia :)

    VastaaPoista