maanantai 2. tammikuuta 2012

Kille kävi tervehtimässä eläinlääkäriä

Ja perään päivän kolmas postaus, pahoitteluni :P Eli käytiin tänään Killen kanssa ell'n luonna rohinoiden takia. Se rohisee välillä pieniä ja välillä pidempiäkin aikoja, kunnes kaikki taas loppuu ja marsu näyttää kutakuinkin normaalilta. Ensin luulin, että se oli ahminut tai juonut liikaa, mutta kun niitä alkoi tulla useammin pitikin jo varata aika.

Ell tutki Killen hengitysäänet ja mittasi kuumeen + punnitsi, mutta marsu oli ihan normaali. Hengitysäänet olivat ehkä hiukan kovemmat, mutta ei niin että ell lähtisi niitä vielä hoitamaan, marsu kun oli muuten hyvässä kunnossa. Kehotti kuitenkinkin tarjoamaan c-vitamiinia reilummin lähiaikoina, 100-150mg ja lähteä siitä sitten vähentämään. Pohdittiin siinä sitten vielä syitä ja tultiin tulokseen, että meillä voi olla liian kuiva ilma, kerrostalossakin kun asutaan. Ell määräsi sitten myös höyryhengitystä Killelle. Jos vaivat eivät tällä tavalla katoa, piti mennä uudestaan käymään. Myös pöly ja allergia voi olla tämän takia, eikä sitäkään pitänyt sulkea pois. Meidän piti kuitenkin aloittaa yllä olevilla vaihtoehdoilla, enkä millään haluaisi luopua puruista (joka voi olla yksi osatekijä), sillä onhan niitä tullut käytettyä menestyksellä jo yli kuusi vuotta.

Kille voi tällä hetkellä kuitenkin hyvin ja kiusaa Kinkkua oikein urakalla :) "Miksi tuo pieni räkänokka sai jäädä päivällä häkkiin?".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti