maanantai 9. tammikuuta 2012

Päivä 12, 13 & 14

Päivä 12 - Marsuihminen/-ihmiset jotka inspiroi
Minulla on monta ihmistä jotka inspiroi omaa marsuharrastustani tavalla tai toisella, mutta niistä mainitsen nyt vain muutaman. Useimmat on löytynyt jotenkin netin kautta, sillä tunnen hirveän vähän marsuihmisiä ihan oikeassa elämässä. Tämän ruotsinkielisen blogin kirjoittaja ja Saphira's tuovat mukanaan varmaankin suurimmat inspiraation aiheet, eikä suotta! Hyvän hoidon lisäksi kyseisten henkilöiden marsuilta löytyy vaikka kuinka hienoja häkki-ja aitausvirityksiä. Sitä tekisi mieli rakentaa omille marsuille jotain uutta joka päivä :)

Sitten on Hanna joka kasvattaa kauniita dewejä Abicos-kasvattajanimellä, myöskin Ruotsista. Hannan blogia on tullut luettua jo lähes vuosi ja sen aikana on tullut opittua ettei marsujen omistaminen (tai kasvattaminen) ole vain ruusuilla tanssimista, vaikka niitä hyviä hetkiä löytyykin vaikka muille jakaa. Hannalta löytyy aika lailla juuri sellainen kokoonpano, mistä itse olen haaveillut, ja se todellakin inspriroi. Ehkä pari marsua liikaa omaan makuuni, eikä kasvatuskaan ole suunnitelmissa, mutta samaa lämmintä henkeä täälläkin haetaan :)

Lopuksi vielä Lea manteli-marsuineen, ainoana suomalaisena edustajana tällä kertaa :P Itse pidän paljon kuvaamisesta ja jos jostakin, niin Lean kuvista saa inspiraatiota omienkin marsujen kuvaamiseen. Ja vannoutuneena cream-höperönä ei voi muuta sanoa kun uullallaa! :) Ilman Leaa ei olisi pientä Kinkkumiestäkään!

Päivä 13 - Marsujen asumus
Mietin, että tämä saisi jäädä myöhemmäksi, meidän erittäin hitaasti edistyvän häkkioperaation takia. Ei ole järkeä esitellä puolikasta häkkiä, sillä se on ruma tällä hetkellä. Saatte odottaa ehkä vielä pari kuukautta, kun ei tämä nyt mihinkään suuntaan edisty :P

Päivä 14 - Lempirotu
Tarviiko tätä edes kysyä? ;) Sileäkarvaiset selfit, lyhyine ja kiiltävine turkkeineen on ehdottomasti parhaita. Ja värinä tietenkin cream. Crestilliset tyypit ovat myös hauskoja ja ajavat melkein saman asian, vaikka töyhdöttömät kyllä viekin ykköspaikan. Pitkiksistä en ole koskaan välittänyt ja karvattomat.. Niin, karvattamoat ovat kyllä ihan mielenkiintoisia ja niitä voisi katsella vaikka kuinka kauan, mutta en tiedä. Ne ovat kuitenkin karvattomia.

---

Itselläni alkoi koulu tänään, joka tarkoittaa marsuttomia (ja kissattomia) iltoja - ei kiva! Joululoman aikana totuin ihastelemaan ja seuraamaan marsujen touhuja vähintään sen tunnin ja nyt tuntuu niin tyhjältä, kun ei ole mitään mitä katsella. Ehkä tästä selvitään, vaikka se sydäntä raastaakin. Ja pieni Ruusunen. Kukaan ei toivota hyviä huomenia tai tule mukaan vessaan :( Mä olen ehkä aikalailla eläinriippuvainen. Tällä hetkellä toivoisi, että olisi edes pieni hamsteri jota ihastella. Viikonloput ei riitä mihinkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti