keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Mennäkkö vai eikö mennä?

Helmikuussa olisi näyttelyt Lahdessa, joihin olin niin lähdössä vielä viime vuoden puolella. Nyt kuitenkin tuntuu, ettei aikaa ole ollenkaan. Kiinnostaisi kyllä hurjasti, mutta kuitenkin on sellainen tunne, etten jaksaisi juuri niitä valmisteluita jne. Sen lisäksi, päätin ettei Kille tulisi mukaan sillä se on niin löysäkroppainen, enkä muutenkaan haluaisi viedä sitä oikein minnekkään rohinoiden jälkeen (ei rohinoita vähään aikaan! :) ). Ja tuntuu jotenkin tyhmältä ajaa Lahteen asti vain yhden marsun kanssa. Toisaalta lemmareilla oli niin mukavaa (vaikka hiukan tylsää), että tahtoisin jo päästä näyttelyihin. Eikä Kinkkukaan ole missään huonossa kunnossa! Jos Kille ei ole pahasti parturoinut Kinkun pyllyä niin, ehkä me vaan päätetään lähteä :)

Muuten marsut voivat hyvin, vaikka ovatkin saanneet hiukan vähemmän huomiota. Niillä on kuitenkin ollut mahollisuus päästä lattialle melkein koko ajan, mutta eipä nuo marsut paljoa ole jaksanut missään käydä kipittelemässä. Ottanut varmaan omistajasta mallia ;)

Mulla on vieläkin hirveä marsukuume. En ole päässyt eroon lemonihastuksestani, ja koska se kuume alkoikaan - Marraskuussa? Se kummittelee joka päivä takaraivossa, mutta eihän niitä lemoneita kyllä löydy oikein mistään. Nyyh :( Onneksi mulle on tullut mieltymys näin erikoiseen väritykseen, niin ei voi ottaa sitä ensimmäistä vastaan tulevaa ja kerkee harkita suurempaa marsumäärä huolella. Tosin jos toisesta kuvakulmasta katsoo, niin kyllähän tässä pitäisi ottaa ensimmäinen vastaan tuleva, ennen kuin ne taas katoavat ;) Siskollakin on marsuinnostus taas kasvanut, tosin jos hänelle marsu tulisi, olisi se ehdottomasti himalaya, joten siihen se sitten jäi :D Tokihan sitä voisi esim. Ruotsissa käydä ;) Mutta ei, meille tulee joko cream tai lemon! Ne muuttaa kuitenkin kanssani sitten joskus pois.

Mitään järkevää sanottavaa ei ole, tosin sen voin vielä mainita, etten jaksa kirjoittaa enää noita jäljelle jääneitä "päiviä". Pääsin sentään aika pitkälle. Kiinnostusta ei vaan löydy. Otin muuten tuon Hyvän Joulun-toivotuksen pois tuosta otsikosta, mutta siitä tuli todella tyhjä. Onko kenelläkään ideoita mitä siihen voisi pistää?

Oiskipoiski vauvakinkku :) kuva: iinamato.kuvat.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti