sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Grand Gala, Turku 25.11.17

Vuoden viimeiset näyttelyt olivat eilen. Lähdettiin ajoissa matkaan ja aamu alkoikin toimimalla ensimmäistä kertaa eläintentarkastajana. Mukana olivat Babs ja Nasu, sekä mukanani oli esitettävänä vielä yksi marsu joka ei ole omistuksessani.

Toimin sihteerinä melkein koko päivän, mutta aikaa jäi myös valmistella marsuja pettiin.

Babianalla meni oikein hyvin. GG-petissä Babs sai 95p ja kuman. Toisessa pet-luokassa Babs sai 95,5p, kuman ja oli PPM6! Näin ollen Babs valmistui MegaEliittipetiksi! Ihan huippua! <3

Nasu oli ilmoitettu myös ulkomuotoon ja oli sielä kummassakin luokassa ROP2, sertillä. Nyt puuttuisi enää yksi serti!
GG-petissä Nasu sai 95p ja kuman ja toisessa luokassa 96p, kuman ja oli PPM4! Ilokseni ja onnekseni sain myös tietää että näyttelysääntöjä on tänä vuonna myös muutettu niin että vain yksi eliittikortti riittää avoimesta luokasta, vanhan kahden sijaan, joten Nasukin valmistui Eliittipetiksi vain 6kk iässä! Eipä ollut sääntöjä kotisivuille päivitetty kaikkiin paikkoihin, joten tämä oli mennyt itseltäni ihan kokonaan ohi. Nyt Nasu jää näyttelytauolle kun alkaa olemaan sen verran iso tyttö jo ja pääsee mammalomailemaan kun sulhanen saapui kylään :)

Päivä venyi erittäin pitkäksi kun SMYn kokous oli vielä näyttelyiden jälkeen. Aamulla tuli herättyä viideltä ja marsut sain purettua häkkeihin vasta yhdentoista aikaan illalla. Mutta eipä se haittaa kun on kivaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti