lauantai 18. marraskuuta 2017

5 päivää

Pikkuiset kasvavat ja suurin osa on jo ohittanut syntymäpainonsa. Kamelin tissillä roikkuu koko ajan joku. Ihan vähän häiritään myös lauman muita jäseniä ja otetaan mallia isommista. Ihania <3 Harmikseni on ollut niin pimeää ja synkkää ettei oikein parempia kuvia ole vielä pikkuisista saannut, mutta onneksi tässä on vielä aikaa. Yksi päivä aurinko paistoi kyllä ihanasti, mutta eihän sitä yövuoron jälkeen kuitenkaan jaksanut ajoissa nousta ylös. Alla ihan nopeat kännykkäräpsyt pienistä. Doodia oli juuri tissillä juomassa, joten en viitsinyt sitä häiritä. Häkissä en ole oikein kunnon vauvakuvia saannut, kun menevät niin hurjaa vauhtia, että kuvista tulee ihan sumeita, tai kuvasta puuttuu puolet marsusta. Pitäisi varmaan näihinkin häkkeihin jossain vaiheessa lisätä ne ledit, jotka ovat kaapissa jo kohta vuoden odottaneet.


Derris

Daphne ja niin ihanat simmut <3

Dahlia

Limetan ripuli jatkui vielä muutaman päivän. Jouduin pari kertaa päivässä tukiruokkimaan sitä, lähinnä nesteytyksen kannalta ja tarjoamaan papanoita. Ruokahalu oli kuitenkin hyvä, joten tärkeintä oli saada massuun ihan sitä heinää. Täytinkin koko häkin kautaaltaan heinällä, jotta sitä olisi koko ajan nenän edessä ja aktivoisi syömään.

Paavokin kävi viikolla lääkärissä ja tutkittiin hampaat. Vaikka hampaita syyksi epäiltiinkin, niin ne olivatkin ihan hyvässä kunnossa. Ihan vähän epätasaisuutta toisella puolella alahampaissa, mutta kuitenkin niin hyvässä kunnossa, ettei ole vaikuttanut marsuun millään tavalla (ainakaan silmiin). Ne kuitenkin hiottiin tasaiseksi nyt samalla. Eipä siis löytynyt syytä silmien vuotoon. Lääkäri tykkäsi kuitenkin että hengitys rohisee vielä aavistuksen, joten jatkettiin antibioottikuuria. Jos tämä ei auta, niin suositeltiin röntgenin ottoa, jotta nähdään onko jotain muuta mikä voisi vaikuttaa. Paavollahan on jo fatty eyen takia todella pullottavat silmät (tosin pahemmin vuotava on pienellä fatty eyellä), joka voi myös osittain vaikuttaa asiaan. Vuotoa on kuitenkin sen verran että karvat irtoilevat silmien alta, joten hyvä juttuhan se ei ole. Kokeillaan myös purujen vaihtoa pois, vaikka se ei ole aijemmin vaikuttanut Paavoon mitenkään. Pölyävyyden takia se voi kuitenkin pahentaa oireita, vaikka ei itsessään syy olisi. Paavon yleiskuntoon silmät eivät kuitenkaan ole vaikuttanut mitenkään, joten mitään suurta hätäähän tässä ei ole, mutta eihän se nyt kivaakaan ole marsulle.

Uusi tulokas Elmeriina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti