maanantai 13. marraskuuta 2017

D-poikue


Vuosi siinä kerkesi vierähtää kun meillä viimeeksi oli poikasia. Tänään yhdentoista aikaan päivänvalon näki meidän D-poikue. En ole varma heräsinkö johonkin Kamelin pieneen ääneen, vai näinkö vain unta, mutta heräsin juuri kun Kamelilla rupesi supistukset alkamaan. Istuin hiljaa vieressä katsomassa koko toimituksen läpi ja kaikki meni melko mallikkaasti. Ensin maailmaan putkahti isoin poikanen, 125g ja pienin 88g tuli viimisenä. Punnitsin poikaset ja katsoin sukupuolet vasta kun olivat kuivuneet ja vähän enemmän perillä maailman menosta. Vaikuttavat oikein tomerilta pieniltä ja Kamelikin näyttää voivan hyvin ja pussailee poikasiaan minkä kerkeää <3 Nimetkin pienillä on taas jo näin ajoissa (ollut jo, kröhöm, monta kuukautta mietittynä). Niille jotka eivät vielä tieneet, poikaset nimetään kasvien tieteellisillä nimillä.

Doodia, self buff naaras, 125g
Ensimmäisenä maailmaan putkahti iso ja reipas buff tyttö. Lupaavan oloinen, ainakin vielä. Kauniit silmät ja nätti pää. Väristä en uskalla vielä tarkemmin sanoa, mutta ainakin tällä hetkellä näyttää kivalta. Vähän väärän värinen omiin tarkoituksiin, mutta oon kyllä näihin syntyneisiin buffeihini ihastunut totaallisesti ;)

Daphne, self buff naaras, 98g
Toisena tuli vähän pienempi bufftyttö. Tämäkin kivan oloinen, ehkä vähän vaaleampi väri kuin siskollaan, mutta harmillisesti tumma pigmentti, joka saa korvanlehdet vähän tummumaan ja "kajaalit" silmien ympärille. Muutenhan Daphne on oikein suloinen pieni <3

Dahlia, self lemon naaras, 104g
Buffien jälkeen oli kiva huomata että syntyi meille sittenkin myös punasilmäisiä! Aluksi harmittelin kun piiloon kurkin, että saffronhan se siinä, mutta Dahlian vähän kuivuttua sain todeta että meille tuli kuin tulikin lemon! Siihenhän oli tästä yhdistelmästä vain 25% mahdollisuus. Dahlia on poikasista pitkulapäisin, mutta muuten niin suloinen. Ja lemon <3

Derris, self lemon uros, 88g
Viimeiseksi Kamelin mahan alle ilmestyi pikkuinen Derris, ja taas lemon! Jippii! Pienestä koostaan huolimatta Derris oli poikasista se joka vaikutti pirteimmältä ja oli heti lähdössä pois muiden luota synnyttyään :D Ihan kivalta vaikuttaa, katsotaan miltä vaikuttaa kun vähän kasvaa. Derris on ainakin jäämässä kotiin Ivanin kaveriksi.

Poikaset lepäilevät Kamelin hellässä huomassa ja ovat ihan vähän kierrelleet mökin ulkopuolella, ja muutama heiveröinen yritys ilopukkeihinkin on muutamalta tullut <3 Nyt vaan toivotaan, että kaikki kasvavat kunnolla ja Kamelikin pysyy hyvässä kunnossa hoitaessaan poikasiaan.

4 kommenttia:

  1. Eikä, aivan ihania!!♡ Täältä Dahlia lähettää terveisiä pikku-Dahlialle ja muillekin suloisuuksille!♡

    VastaaPoista
  2. Minä en kestä!!! Mitä pentusaastetta!! <3 Aivan ihania, onnea muksuista!

    VastaaPoista