torstai 26. helmikuuta 2015

Me muutettiin!




Jambo on reipastunut hurjasti ja uskaltaa jo tulla herkkuja hakemaan kädestä. Hitaasti mutta varmasti :)

Löysin oikein kivan kaksion minulle ja marsuille (parvekkella <3) ja onni oli vissiin matkassa kun vuokrasopimus viime viikonlopuna kirjoitettiin. Hurjasti on ollut asuntoja jonne ei eläimiä saa mukaan ottaa ja sellaisia joissa ei ole parveketta joten oli kyllä mahtavaa kun tämä asunto löytyi ja vielä oikein hauskasta paikasta! Siskoni asuu viereisen oven takana :D Tuleva marsuvahti!

Uutta häkkiä on tullut suunniteltua, mutta ihan viellä ei ole sen aika, hirveästi on kaikkea muuta mitä pitäisi kämppään vielä itsellekin hankkia. Jotain uutta piti kuitenkin saada ja vahakankaat menivät vaihtoon. Marsujen tavaroita on ihan hurjasti ja suurin osa onkin vielä vanhassa asunnossa. Katsotaan jos ne ollenkaan tulevat mukaan, ainakin ikeasta ostetut putket on jo niin käytettyjä että ehkä ne voisi suosiolla heittää pois :D

Marsut tottuvat pikkuhiljaa uuten kämppään. Tavaroita on ollut niin vähän yksiöstä muuttaessa, että huoneissa on kaikunut melko mukavasti. Nyt ovat kyllä jo reipastuneet ja huutelevat tuttuun tapaan ruoan perään :)

12 kommenttia:

  1. oon jottenkin rakastunu sun blogiin<3 Käyn koko ajan lukemassa sun vanhoja postauksia. Sun blogi on niin ihanan tyylinen! ja marsutkin on ihan super sulosia!
    Voisitko käydä katsomassa minun marsu blogini jos se kiinnostaa?
    http://marsujenblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, tosi mukava kuulla että pidät! :)

      Oon joskus vissiin käynnytkin kurkkaamassa blogiasi, mutta ehkä sitä voi käydä taas uudestaan katsomassa :)

      Poista
  2. Onnea! Kivan kämpän löytäminen on kyllä melkein kun lottovoitto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Tilaa on ihan hurjan paljon enemmän ja saa nukuttuakin paremmin kun eläimet on toisessa huoneessa (pakko myöntää että ovi on vielä pidettävä auki jotta kuulisi edes vähän heinän rouskutusta ja puiputusta. Vaikea nukkua kun on liian hiljaista). Ja tää on muutenkin tosi siisti ja niin ihanat tapetit ja kaikkea! :) Tykkään!

      Poista
  3. MAHTAVAA! Tahdotaan sit asuntopostaus myös! "Marsujen palveriattaren asuintilat" Olen iloinen puolestasi, SEN OIKEAN kämpän löytyminen on parasta ikinä! Peeäs älä eksy sinne kaksioon. (Miusta nimittäin tuntui siltä kun muutin 27,5 neliöö -> 48,5 neilön kämppään.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistän paremmaks, 28 neliöstä 60 neliöön! Siis niin paljon tilaa :D Olohuonekin tuntuu nyt tyhjältä vaikka siellä on yhtä paljon tavaraa kuin yksiössä oli. Sohvankin ostin joka vie enemmän tilaa kuin yksiössä ollut sänky ja kuitenkin tuonne mahtuisi vaikka toinen sohva (tai marsunhäkki ;)) ja jäljelle jää loputkin huoneet! Tää on niin parhautta <3

      Ehkä voisin jonkunlaisen postauksen kehitellä kunhan muuttohässäkkä on kokonaan valmis :)

      Poista
    2. Voi jummijammi mikä lukaali! :D Ihan mahtijuttu!

      Poista
  4. Ooh vau miten iso kaksio! Onneksi olkoon mahtavasta löydöstä! Pääseekö marsut kesällä jaloittelemaan parvekkeelle? Ja marsunhoitaja naapurissa ei oo ainakaan miinusta :). Nyt vaan lisää sitten marsuja, eikös vaan ;)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parvekkeen halusin just siksi että sais marsuja sinne kesällä ja jotta vois kasvatella kaikkia herkkuja marsuille :) Tuossa on vaan lattiatasolla aika korkea rako, joten pitää katsoa uskaltaako sinne edes marsuja pistää vaikka saisikin esim. taikiksilla rajattua. Olisi kamalaa jos ne sieltä tipahtaisi..

      Ainakaan just tällä hetkellä ei lisää ole tulossa vaikka mahtuisikin. Tai no jos lemon naaras löytyisi niin sellainen, muuten tämä määrä riittää vielä ihan hyvin :)

      Poista
    2. Sinne voisi ehkä pistää puuritilät? Tosin se vaikeuttaa sitten siivoamista ja marsujen varpaat voi jäädä väliin...
      Lemon <3! Kannatetaan!

      Poista
    3. Siellä on jo jonkinlaiset puuritilät, mutta eivät auta ollenkaan tuohon ongelmaan (jos ajatellaan nyt samanlaisia ritilöitä). Onneksi kesään on vielä sen verran aikaa että kerkeää siihen jotain turvallista suunnitella :)

      Poista
    4. Joo meilläkin on semmoset perus ikean akaasiaririlät. Jos oiskin pelkkä betoni niin olis kyllä helppo siivota :)

      Poista