keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Sweeney Todd



Kooka niiiin tyytyväisenä.

Creamit

<3
Eilen illalla lähdettiin iskän kanssa ajamaan kohti pääkaupunkiseutua jossa meitä odotti pieni marsunpoikanen. Kooka on nyt ollut lähemmäs 2 kuukautta ilman kaveria, joten oli jo aika senkin saada joku jolle taas purista :)

Sweeney Todd tulee Pulmulta ja on tietenkin creami :) Olin kyllä iloinen kun juuri oikean värinen ja näköinen marsu löytyi juuri sopivaan aikaan sopivasta paikasta. Sweeney on Kinkun siskon (ei samasta poikueesta) tyttären poika ja pakko myöntää että tuo pikkumarsu on niiin samanlainen kun Kinkku pienenä. Ihana!

Eilen Kooka vastaanotti pikkumarsun hurjilla hurinoilla ja astumisilla. Sweeney istui koko illan ihan jännittyneenä mökissä. Vieläkin on hiukan rauhatonta häkissä, mutta sehän on ihan päivänselvää, eiväthän ne ole asuneet vuorokauttakaan yhdessä. Kille on ihan rakastunut pikkupoikaan. Se nuolee Sweeneyn korvia taikiksien toiselta puolelta ja äksyilee Kookalle jos se tulee väliin. Niin suloisia. Sweeneylle pitäisi vielä keksiä lempinimi. Jotain K-kirjaimella alkavaa olin ajatellut, niin sopisi hyvin joukkoon, mutta ei se ehkä pakollista ole :)

Kooka on nyt kaksi aamua neljän aikaa sirkuttanut häkissä. Se istuu mökin katolla ihan paikallaan ja sirkuttelee, vaikka heiluttaisi kättä sen edessä. Hiukan karmivaa. Äitikin oli yöllä kuunnellut outoa ääntä, oli näköjään olohuoneeseen asti kuulunut. Koskaan ennen ei meillä olla sirkuttettu. Olin ihan ihmeissäni, en ikinä olisi ajatellut että saisin kuulla tuota outoa linnunviserrystä.

14 kommenttia:

  1. Kuinka suloinen pikkumarsu! :3
    Toivottavasti tulevat hyviksi kavereiksi Kookan kanssa ;)

    VastaaPoista
  2. Jee, uusi karvakamu :D. Miten ois Kamu uudelle pojalle nimeksi ;)?

    VastaaPoista
  3. Aah näemmä Sweeney tuli sulle. Mä sitä etäisesti foorumilla ihailin, myynnissä olleen kolmikon ihanin ja parhaimman niminenkin vielä ^^
    Onnea siis uudesta tulokkaasta, toivottavasti yhteiselo Kookan kanssa sujuisi hyvin myös teinihöpinöiden yli ^^

    VastaaPoista
  4. Kooka, Kille, Kinkku ja Kiivi :3

    VastaaPoista
  5. Minä en vain kestä noita marsujen suukkosuita! :) ♥

    VastaaPoista
  6. Ihana! :3

    Lempinimeksi kenties Kullervo(:D), Kreivi, Karpalo, Kuikka:D, Kuikuli... :D

    VastaaPoista
  7. MIten voi totuttaa marsut asumaa samassa häkissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Itse olen vain pistänyt uuden marsun toisen kaveriksi juuri siivottuun häkkiin. Ei mitään sen ihmeellisempää.

      Poista
    2. kuuluuks se siihe et ne jahtaa toisii ja naksuttaa hampaita?

      Poista
    3. Juu, voi kestää pari päivää ennen kuin meno häkissä rauhoittuu, jos ei jopa pidempään. Niiden kun pitää saada arvojärjestys selvitettyä. Mikäli tuntuu pahalta katsoa, isompi tila voi rauhoittaa marsujen menoa kun ei heti ole toisen naama vastassa. Myös tarpeeksi piiloja ja hiukan extraherkkuja eri puolilla häkkiä niin on muutakin ajateltavaa :)

      Poista
  8. Ok kiitos tiedosta=)

    VastaaPoista