perjantai 19. huhtikuuta 2013

Marsu kaapissa

Saanko muuttaa tänne?
Kinkkumies on ollut ihan masentunut, sen jälkeen kun sai Kookalta taas köniin ja lopuksi se muutti kaappiin piiloon kaikilta. Sielä se on asunut pari päivää. Se käy varastamassa heinää taikiksien välistä, jonka jälkeen se on taas palanut kaappiin. Olen yrittänyt pitää ovea kiinni, mutta sitä ei saa kunnolla kiinni joten Kinkku on aina änkenyt sinne takaisin. Olen myös pistänyt sen takaisin häkkiin, mutta sielä se ei ole ollut minuuttiakaan.
Kinkku ihan pelkää muita. Se saa häkissä paniikin kun näkee Killen. Hyppää heti ulos. Löysin tänään pari taikakuutiota lisää, joten sain hiukan korkeammat seinät häkin siivouksen yhteydessä (jospa nyt kukaan ei enää karkaa). Kinkku vain juoksi taikiksia päin paniikissa ja yritti hyppiä yli, otti taas vauhtia ja juoksi päin. Sitten se lopetti ja meni nurkkaan makaamaan. Heti kun Kille käveli ohi sama tapahtui taas. Kokeilin jopa Käpysen kanssa, mutta Kinkku oli pikkumarsunkin kohdalla yhtä paniikissa. Se näytti niin masentuneelta kun se lopuksi vain makasi nurkassa. Yleensä se ei uskalla nukkua noin avarassa paikassa, nyt se ei jaksanut liikkua mihinkään. Toivottavasti Kinkku kohta ymmärtää ettei Kille hyökkää sen kimppuun, vaan on se sama vanha tuttu ja turvallinen kaveri.

Tiedättekö muuten mikä päivä huomenna on? Huomenna on tasan kaksi vuotta siitä kun maailman mahtavin Kinkkumies tupsahti maailmaan <3 Huomenna tulossa kuvia siis :)
Pikkumarsu kulkee nyt nimellä Käpynen. Tai no enemmän se kyllä on vain Pikkumarsu, mutta ehkä Käpynen nyt kelpaa :) Käpy oli jotenkin niin outo. Käpynen kuullostaa hiukan hauskemmalta. Pikkuherra Käpynen :D

2 kommenttia:

  1. Aaawwwwwww... Pikkuherra Käpynen!!! :Dd

    VastaaPoista
  2. Mulla oli kans valkee naaras marsu (ruskeeta silmien ympärillä) ja se eli 9 vuotiaaksi.

    VastaaPoista