maanantai 8. huhtikuuta 2013

Ihanaa!

Jos Kooka ei karkaa niin sitten muut marsut. Jotenkin huonosti olin pistänyt taikakuutiot kiinni ja lopputuloksena oli hurjan onnelliset Kille ja Kinkku, jotka söivät heinäsäkkiä ja sukkia. Huomenna aijon pitää kunnon siivouspäivän ja samalla varmistaa, ettei yksikään marsu enää karkaa, ainakaan vähään aikaan. Tänään piti jo siivota, mutta väsymys vei voiton ja lopuksi löhöilin vain sängyssä Kookan kanssa. Se on nyt jo hiukan rauhoittunut ja jaksaa istua välillä pidempiäkin aikoja sylissä mutisematta. Ihanaa! :) Kille ja Kinkkukin saivat osan rapsutuksistaan kun nojailivat anovasti taikiksia vasten. Ihanat, ihanat pikkumiehet. Voisin kehua näitä tyyppejä vaikka koko illan :) Ihanaa on myös se, että jaksan taas nauttia enemmän marsujen seurasta. Nekin jaksavat taas roikkua kaltereissa vastassa, kuten joskus silloin aikanaan. Me ollaan marsujen kanssa oltu vähän off-tilassa selvästi. Nyt on joku painanut on-nappullaa ja sekä omistajasta, että marsuista löytyy taas sitä kaivattua energiaa. Jos vielä saisi jostain niin paljon energiaa, että jaksaisi kuviakin ottaa. Tosin riittää, että saan ihan itse nauttia niistä ihanista pienistä hetkistä marsujen kanssa, joka saa hymyn huulille :)

Ei tässä mitään tärkeää asiaa ollut, tai ainakaan mitään mistä nyt pitäisi mainita. Piti vain kehuskella tätä hyvää fiilistä. Öitä!

PS. Huomenna Kookasta pitäisi taas tulla hyvin onnellinen marsu ;)

2 kommenttia:

  1. Oi että, on se ihanaa että pääsee osallisiksi marsujen elämästä näin blogin kautta. Kyllä sitä huomaa että kaipaa sitä kun ois pieni kujertava otus jonka vois ottaa syliin. Meillä ollaan allergisia niin pitää "tyytyä" hevoseen, joka ei asu kotona. Sinun marsuilla on muuten myös ihanat nimet. Etenkin Kinkku ;).

    VastaaPoista