keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Uusi häkki

Taas kerran kermaporsaat ovat saanneet uuden häkin/aitauksen :) Sisko muutti pois meidän huoneesta ja vei mukanaan sängyn alta vedettävän pedin, jossa vietin aijemmin yöni. Alle jäi hirveän ärsyttävä tyhjä tila, joten äiti ehdotti jos vaikka pistettäisiin marsut sinne. Hetken siinä nauroin ja sanoin ettei marsuja nyt sängyn alle voi pistää. Päivän mittaa ajatus alkoikin tuntua jo paremmalta ja lopuksi marsut saivatkin uuden häkin :) Vanha gorm-hylly kasattiin pois ja pakko myöntää, että olin hiukan siihen jo kyllästynyt.

Marsut ovat olleet ihan innoissaan ja vaan juosseet ja pukitelleet, hassut :) Hiukan on ehkä hämärää, mutta pistin sängyn alle roikkumaan jonkinlaiset valot, jotta olisi edes hiukan valoisampaa. Näillä siis nyt mennään :)

Tässä vielä yksi nopeasti kännykällä otettu kuva. Yritän huomenna saada otettua parempia.


7 kommenttia:

 1. Onpas kätevä ja hyvä idea! :D

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea kun saa hyötykäyttöön tyhjän tilan : D

  VastaaPoista
 3. Siis ihan mahtava! Itekki vois tehä tollasen mursuille, mutta mulla ois vähän vaikeuksii nostaa ne sieltä :D

  Ps. Sulla on iha maailman paras blogi♥

  VastaaPoista
 4. Moi! Tää sinun blogi on ihana! Mulla on neljä marsua Lilli Iitu Hilda ja Wilma :)Etsin kaikenlaisia marsuihin liittyviä blogeja ja eksyin sinun blogisi lukijaksi! Oikeastaan ajattelin kysyä, että mistä olet hankkinut marsuille vaaleanpunaisen norsun mistä pääsee läp, vaikka se ei tässä kuvassa näykkään mutta tiedät varmaan mistä puhun.. :)

  VastaaPoista
 5. moikka! Mistä tuollaisia koottavia seiniä/aitoja saa ? Ite haluaisin rakentaa tollasista paloista häkin mutta en oo netistäkään löytäny että mistä noita saisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HongKongista löytyy nimellä modulaariset hylly ja säilytyskuutiot. Tai taikakuutioinakin voi löytää :)

   Poista