tiistai 19. helmikuuta 2013

Hullu Kooka!

Meidän lomasuunnitelmat menivät pilalle ja kerettiin vain kaksi yötä olla siskon luonna kun jouduttiin jo raahautumaan takaisin kotiin :/ Ja senkin aikaa kerettiin vain pitämään väliaikaista aitausta, eli kunnon juoksentelua ei tullut. Höh! Pitäisi nyt jaksaa rakentaa jotain todella hauskaa tuonne huoneeseen marsuille. Ne näyttävät niin hurjan tylsistyneiltä, ja se todellakin harmittaa.

Yöllä meillä oli hurjat pippalot! Kooka metelöi koko yön, kovaa ja korkealta, huristeli muille ja jahtasi isompia kavereita ympäri huonetta. Huonosti nukutun yön jälkeen oli kiva herätä kun puruja ja heiniä oli joka puolella. Kinkkukin oli kadonnut ja löytyi lopuksi kaapista, jonka ovi oli jäännyt auki. Jätti sydän pari lyöntiä välistä kun ei marsua meinannut löytyä mistään.

Tästä voi siis päätellä, että Kookasta on nyt kasvamassa mies! Ikinä, koskaan ei meillä ole ollut marsua joka oikeasti huristelisi ja heiluttelisi takapuoltaan näin paljon. Muutkin marsut olivat ihan paniikissa ja nyt ne eivät uskalla lähestyä hurjan pelottavaa Kooka-Burraa. Se pienenpieni karvakasa kun on niin hurjan pelottava! Kooka itse on kuitenkin hurjan innoissaan tästä ja pukittelee muiden perässä ihan innoissaan ja jahtailee muita, pyllyrusetit heiluen :D Ärsyttävää, mutta hiukan hauskan näköistä :) Toivottavasti se pian rauhoittuu, jotta saisi yöllä nukuttua. Pitää kehitellä jotain hauskaa marsuille tänään, että saavat muuta ajateltavaa. Jos sitä vihdoinkin saisi vaikka uusia kuviakin.

2 kommenttia:

  1. Moi! Tosi ihana blogi! Näitä postauksia on kiva lukea, vaikka ei aina olisikaan kuvia ;)

    VastaaPoista