perjantai 30. joulukuuta 2011

Päivä 3 & 4 - Parasta ja kamalinta mitä marsuni tietävät

Eilen en kerennyt tulla kirjoittamaan, joten yhdistin nyt nämä kaksi päivää.

Parasta mitä marsuni tietävät on ehdottomasti RUOKA. Mitä pieni marsu tässä maailmassa tekisi jos ei söisi? Nukkuisi ja näyttäisi söpöltä? Ei, kyllä syödäkin pitää. Meidän marsuille kelpaa mikä vain hyvästä heinästä omistajan varpaisiin. Tilli on varmaan ainoa tällä hetkellä, jota on jätetty vähän jäljelle.

Kamalin asia on sitten jo vähän vaikeampi keksiä. Ei niillä nyt oikein ole mitään, mitä ne oikeasti vihaisi (tai mistä sitä tietää, ei me puhuta samaa kieltä). Mutta jos jotain pitää valita niin se on varmaankin pesu, ainakin Kinkun osalta. Ei ole mitään kamalempaa kuin kastua ja olla vielä ihan oudossa huoneessa, jossa hiukan kaikuu. Hurjaa :)

-------

Killelle on varattu eläinlääkäriaika maanantaiksi. Se on nyt joulun aikana rohissut melko useasti ja yskiikin aina välillä. Eilen huomasin myös, että siitä on tullut paljon luisevampi kuin aikaisemmin. Vaaka on rikki joten en voi punnita. Onneksi se on muuten ihan reipas, juoksee lattialla ja syö.

2 kommenttia:

  1. onnistuuko teillä kynsien leikkuu hyvin? minulla on 1½ vuotias marsupoika joka vihaa kynsien leikkuuta. takakynnet pystyy leikkaamaan kun toinen pitää sylissä ja toinen leikkaa, etukynnet ovat todella hankalat. marsu puree käsiä, sormia ja saksia, purressa kuuluu sellainen jännä äänikin ja yrittää kiemurrella karkuun. olisiko mitään keinoa jolla leeikkaus onnistuisi paremmin?

    VastaaPoista
  2. Onnistuu hyvin. Meilläkin maistellaan välillä sormia, mutta olen varmaan jo tottunut siihen :) Voit kokeilla antaa samalla jotain herkkua marsulle, esim. kurkkua. Muuten ei auta kuin harjoittelu, toistoja ja toistoja. Marsu oppii ajan mittaan ettei kyseessä ole mitään pelottavaa.

    VastaaPoista