tiistai 27. joulukuuta 2011

Päivä 1 - Kuva marsuistani ja infoa niistä

Kaikille on varmaan jo selvää ketä täällä asustaa ja jos ei, niin onhan tuossa ylhäällä omat sivut marsuille ;) Ehkä kuitenkin kerron lyhyesti jotain marsuistani, niin kukaan ei voi sanoa luistaneeni tästä tehtävästä.


Meillä asustaa siis kaksi marsuherraa, töyhtöpää Favoloso Guillermo ja kinkkumies Almond's Kinkuski-Pähkinä. Olin jo kauan haaveillut creamistä ja juuri samoihin aikoihin kun aloin etsiä Napille uutta kaveria ilmestyi myynti-ilmoitus kahdesta creamuroksesta ja yhdestä pewistä. Vaikka näillä olikin jo vuosi, pari ikää en voinnut jättää mahdollisuutta käyttämättä. Ja niin meille matkasi näistä kolmesta herrasta komea Guillermo. Ja se oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä. Mitkä silmät, mitkä huulet ja mikä väri - WAU! Meillä asuessaan Killestä on muotoutunut mitä ihanin sylimussukka, vaikka se juoksenteleekin mielellään myös ympäri huonetta tutkimassa paikkoja. Ainoana huonona puolena voi sanoa, että se on koko ajan kiinni muiden marsujen takamuksessa ja vilauttelee hampaitaan ohi kävellessään. Onneksi se on nyt hiukan rauhoittunut Kinkun myötä.

Kinkku oli ehkä hiukan heräteostos, vain puoliksi suunniteltu. Kyllähän sitä oltiin puhuttu uuden marsun hankkimisesta, mutta että niin nopeasti Killen tulon jälkeen (vaikka johtuihan se Killestä, että uutta marsua harkittiin. Nappi kun oli ihan masentunut ja nurkkaan häädetty vanhus)... Mutta syyn näette tässä. Voiko tuollaista pienokaisa mitenkään vastustaa? Sen lisäksi kyyti järjestyi tänne Etelä-Suomeen ja niinhän sitä oli pakko varata tuo pieni Kinkku. Ja onneksi myös varattiin, sillä ei kestänyt kauaa kun pieni Napero nukahti ikiuneen. Näin meillä olikin jo uusi kaveri Killelle, vaikka se ei mennyt ihan niin kuin oltiin suunniteltu. Pieni Kinkku, tai no nykyään jo vähän isompi ei oikeasti ole marsu, vaan raketin ja marsun risteytys. Vauhtia ei tältä pojalta puutu ja se lentäisi varmaan kuuhun jos saisi. Ei ole mitään hauskempaa kuin katsoa Kinkun menoa lattialla, kun minuutin välein se tekee pari ilopukkia ja jatkaa taas matkaansa. Kinkku on marsu joka tuo väriä näihin synkkiin ja lumettomiin talvipäiviin!

Näköjään sainkin kirjoitettua enemmän kuin olin ajatellut :D Toivottavasti kelpaa!

4 kommenttia: