perjantai 15. joulukuuta 2017

Kohta on joulu

Joulu lähenee jo hurjaa vauhtia ja pian pitääkin jo ruveta suunnittelemaan marsujen joulukuvauksia. Mitäköhän kivaa rekvisiittaa sitä tänä vuonna keksisi? Tilasin marsuille myös joululahjaksi Hoikan Herkkuja, mutta ne on kaikki kohta jo syöty :D Pitää varmaan pistää toinen tilaus tulemaan!

Hertan poismenosta on jo reilu viikko ja vieläkin surettaa. Tuoreiden pilkkominen tuntuu vaikealta ja häkin reunalta puuttuu yksi pahimmista kerjääjistä. Ei tähän menettämiseen kyllä koskaan tule tottumaan.

Huolta on riittänyt myös Hertankin jälkeen, kun Pulla rupesi vikisemään pissatessaan ja papanoidessaan. Itse olin jo ihan varautunut virtsakiviin ja leikkaukseen, mutta onneksi kyseessä oli vain virtsatientulehdus. Pulla on nyt kipulääkityksellä ja antibioottikuurilla. Virtsa on todella sakkaista, mutta kipulääke on onneksi Pullan oloa helpottanut. Toivotaan että ab-kuuri auttaa.

Jos jotain positiivista niin Paavon silmävuodot ovat vihdoinkin ohi! Toinen ab-kuuri auttoikin lopuksi ja Paavolla on vihdoinkin pitkästä aikaa silmät normaalissa kunnossa. Ihanaa!

FI MVA MEPET EPET VVPET2-17 Babiana

Posti toi myös tällä viikolla Babianan ja Nasun (mega)eliittipet-plakaatit, joten nyt sekin on virallista! Myös Vuoden Voittaja-tulokset on julkaistu ja olin kyllä niin ällikällä lyöty kun sekä Babsin, että Nasun nimet löytyivät sijoittuneiden joukosta! Babs oli sijoittunut toiseksi, vaikka meidän näyttelyvuosi alkoi vasta lähempänä kesää. Ihan huippua, kun oma kasvatti pärjää näin hyvin! <3

Myös pikkuinen Nasu oli hienosti viides! Tämä oli todellakin yllätys, sillä Nasu osallistui ensimmäisiin näyttelyihinsä vasta syyskuussa Nordicissa, eikä ole ollut vielä edes syntynyt kun muut ovat ppm-sijoista taistellut alkuvuodesta. Hieno pikkupossu <3 Sijoitus tuli kuitenkin vain juuri ja juuri, sillä ensimmäinen ei-sijoittunut oli vain kahden pisteen päässä.

EPET VVPET5-17 Almond's Bake A Creamcake If You Dare (edessä) ja Babiana

Pikkuiset D-lapset kasvavat ja osa onkin jo ohittanut 300g rajan, eikä loputkaan ole kaukana. Näillä näkymin Daphne on ensimmäinen joka on lentämässä pesästä pois ja tiistaina olisi pikkutytön tarkoitus muuttaa omaan uuteen kotiinsa. Derriksen lisäksi Doodia on ainakin alustavasti jäämässä kotiin. Se on hurmannut minut ainakin ihan totaallisesti pyöreällä ja pehmeällä vauvamahallaan <3 Onhan se kuitenkin ps-kantaja ja värikin ihan kiva (pohjaa lukuunottamatta), joten en siitä ainakaan vielä raaski luopua. Dahlialla on mahdollisesti koti jo tiedossa, mutta vielä ei sekään ole ihan satavarmaa. Pitääkin vielä muistaa napata kameralla kunnon kuvia muistoksi pienistä. Aika on mennyt ihan liian nopeasti ja tuntuu, etten ole kerennyt vielä hemmotella pieniä pilalle. Onneksi osa jää vielä kotiin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti