maanantai 19. kesäkuuta 2017

Muutama kesäkuvaFacebookin marsuryhmät ja muut somen kanavat täyttyy näin kesäisin aina toistaan ihanemmista ja kesäisemmistä marsukuvista. Meillä ei valitettavasti ole suurempaa mahdollisuutta pitää marsuja ulkona, vaan kesän herkut tuodaan marsuille sisälle. Ulkona otettuja kuvia tulee harvemmin otettua, vaikka löytyy niitäkin blogista. Se onkin astetta isompi homma ruveta raahaamaan marsuja ulos kuvattavaksi, varsinkin kun meidän läheltä ei oikein löydy mitään kivaa ja turvallista kuvauspaikkaa.

Päätin kuitenkin haluta edes vähän kesäisempiä kuvia myös omaan blogiini ja raahasinkin kukat, Paavon ja Pullan kissojen kiipeilypuuhun parvekkeelle. Aurinko paistoikin juuri sopivasta suunnasta, niin että vältyttiin pahimmilta varjoilta marsujen kasvoilla. Eihän nämä kyllä vedä vertoja ihan nurmikolla otetuille kesäkuville, mutta saa kelvata näin paremman puutteessa. Ehkä jossain vaiheessa on vain raahauduttava ihan ulos asti fiilistelemään kesää marsujen kanssa :)

2 kommenttia:

 1. Oikein kesäisiä kuvia ovat ja ihanaa, että teillä on kuitenkin parveke! :) Meillä olisi suht turvallinen sisäpihakin, mutta viime vuonna siellä oli rotanmyrkkyä, joten en uskalla kuitenkaan sinne viedä häkkiä.. Meillä olisi myös parvekkeella odottamassa jättikokoinen tehdashäkki, jonka ajattelin joskus kasvattaa täyteen ruohoa. Olisi sitten oma kesänurtsi turvallisesti tarjolla. :D Saas nähdä milloin toteutuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja onhan parveke ihan mukava :) Tuo rotanmyrkky ei kuulosta ollenkaan kivalta.
   Ihana idea muuten tuo ruohon kasvattaminen! Ehkä mekin otetaan mallia sitten kun syksy tulee ja kesän herkut loppuu ja ruvetaan kasvattamaan hetki vielä omia herkkuja :)

   Poista