maanantai 1. toukokuuta 2017

Keväisiä kuvia

1. Paavo-poika

2. Liski

3. Nämä putket on ihan Limpun lemppareita! Samalla tavalla mutkalla se nukkui niissä jo pienenä <3

4. Kookaa väsyttää <3 Siitä onkin varmaan jo pari vuotta kun on onnistunut viimeeksi saamaan haukotuksen kuvaan.

5. Babs ja Pulla

6. Olisko herkkuja?

7. Pikkuinen Kameli pyytää omia herkkujaan vähän kauempaa. Ihan ei olla vielä yhtä reippaita kuin muut.

8. Saffronitkin kuulivat pellettikipon kolinaa!

9. Omnomnom, voi kun on hyvää!

10. Ilmeet on kohillaan kun mussutetaan pellettiä! :D

11. Tähän kippoon iso kasa pellettejä, kiitos!

12. Juhon kerjäysilme. Voiko tätä millään vastustaa? <3

13. Nämä kaksi on kyllä hauska parivaljakko, aina saa nauraa!

14. Babs oli tänään vähän ujolla päällä, ja juoksi koko ajan mökkiin piiloon kameraa.

15. Juhokus <3

16. Hertta väsähtikin sitten ihan kunnolla <3

17. Söpöys <3

18. Paavo jäi vielä reunalle roikkumaan, jospa olisi saannut vähän vielä lisää herkkuja!

Tänään nappasinkin kameran käteen ja kuvasin marsuja. En muista koska olisin viimeeksi kuvanut kunnolla, ja oli kyllä kivaa näperrellä kameran asetuksia. Homma on vielä hanskassa ;) Tässä uudessa asunnossa marsuhuone on todella valoisa, varsinkin nyt kun aurinkokin paistaa ja sen näkee kyllä kuvien laadussa. Latasinkin ne tänne blogiin vähän isompina kuin mitä yleensä.

Mikä kuvista oli teidän lemppari? Oma oli ehdottomasti nukkuva Hertta <3

Tähän loppuun vielä aikaisemmin lupaamani kuvat meidän uusista häkeistä:
Kummallakin puolella huonetta on siis häkit ja huoneen keskellä, tuon harmaan päiväpeiton alla biljardipöytä. Juuri ja juuri mahtuu meidän kummankin harrastukset samaan huoneeseen, tosin ilman tuota pöytää voisi kyllä elää, jos minulta kysytään ;) Häkkien päältä löytyy marsujen palkinnot ja plakaatit ja tällä hetkellä myös vähän kaikenlaista muuta marsuroinaa.

Tuossa yhdessä häkissä on testissä matot, koska purupöly on alkanut jotenkin taas ärsyttämään ja jätettä tulee viikossa melko paljon. Ainakin näin muutaman päivän kokeilun jälkeen meillä on pissat osuneet tuonne laatikoihin, ihan yhtä pissaa lukuunottamatta. Papanoita saa kyllä kokoajan olla imuroimassa pois ja puhdasta heinää saa lisätä vähän useammin. Seuraillaan ja katsotaan miltä vaikuttaa vähän pidemmän käyttö ajan jälkeen.

10 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia!:) Mitä kameraa ja objektiivia muuten käytät , kun kuvat ovat niin hyvän laatusia aina?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Nämä kuvat on otettu Nikon D5100, mutta suurin osa blogin kuvista on Nikon D90 kameralla. Tuosta D90 hajosi suljin, joten päädyin ostamaan siskoltani hänen kameransa vähän halvemmalla, kuin ruveta korjauttamaan vanhaa.

   Objektiivina on suurimmaksi osaksi käytössä Nikkor AF-S 50mm/1.4 G. Ihan kyllä hintansa arvoinen ostos, en ihan heti vaihtaisi muuhun. Valovoimainen objektiivi on kyllä kätevä varsinkin kun sisällä kuvaa :)

   Poista
 2. Aivan ihastuttavia, ilmeikkäitä kuvia! <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat noi häkit, niin siistit ja valoisat! Mun lempparikuva oli kans toi Hertan nukkumiskuva, tosin myös Juhon kerjäysilme ja Limppu putkessa sulatti sydämen heti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Oon niin iloinen näistä uusista häkeistä! Ei olla näihin pistetty edes niitä led-valoja, jotka vanhassa häkissä oli, pärjää ihan hyvin ilmankin (Oikeesti ollaan oltu niin laiskoja ettei olla jaksettu tapella niiden johtojen kanssa :D ).

   Juho on kyllä todellinen suukkosuu! Aina roikkuu tuossa Liskin kanssa.

   Poista
 4. Kaikki kuvat on ihania! Voi kuinka onnellisen ja ilmeikkään näköisiä marsuttimia <3 Tuli hyvä mieli, kun näki nämä kuvat :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näistä tulee kyllä aina hyvä mieli kun katselee, kuvista että livenä :)

   Poista
 5. Millainen luone on self marsulla. Minulla on kaksi tedy urosta ja olisi tarkoitus ottaa kaksi urosta lisää. Olen lukenut, että jotkut marsu rodut tulee toimeen ja toiset ei. Häkkinä meillä on 179cm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uteliaita, mutta mukavuuden haluisia. Löhöilevät suurimman osan ajasta ja tykkäävät rapsutuksista, mutta lattialle päästessä ei vauhtia puutu! Nämä on kuitenkin kaikki omia persooniaan. Mulla on esim. yksi joka kokoajan roikkuu häkin reunalla ja sen voi nostaa syliin, ilman että protestoi. Toinen on taas ihan toisesta ääripäästä ja ei millään haluaisi ottaa kontaktia ihmisiin. Loput onkin sitten jotain siitä väliltä. Kuitenkin ovat kaikki aivan ihania! :)

   Omasta mielestäni on vaikea sanoa rodun mukaan minkä luonteisia marsut ovat. Vaihtelee kuitenkin todella paljon. Enemmän varmasti vaikuttaa kuinka paljon marsua on jo pienestä asti käsitelty ja mitä on oppinut muilta laumatovereiltaan. On siis vaikea sanoa millaisia on, mutta yleensä oman kokemuksen mukaan uteliaita ja melko rauhallisia.

   Marsun rodulla ei kyllä ole väliä tulevatko toimeen vai ei, vaan on ihan marsukohtaista toimiiko kemiat vai ei. Voit siis huoletta hankkia juuri sen rotuisen/näköisen marsun kuin haluat :) Tosin uroksia suositellaan pitämään vain pareittain, koska harvemmin tulevat toimeen isommissa porukoissa (itselläkin lähinnä vain huonoja kokemuksia). Kannattaa siis mielummin harkita uutta marsuparia toiseen häkkiin :)

   Poista