tiistai 30. toukokuuta 2017

Juhlanäyttelyt Tampere 20.5

Pitkästä aikaa lähdettiin pienellä porukalla näyttelyihin. Jännitys oli suuri, että mitenköhän meillä menee, marsut kun eivät ole ihan parhaimmassa kunnossa tällä hetkellä. Olin ilmoittanut Babianan, Camellian ja Liskin, mutta Liski joutui jäämään kotiin kun se ja Juho päätti ottaa pari päivää ennen ihan kunnolla yhteen! Onneksi pari päivää isommassa aitauksessa saivat nämä marsut taas sopimaan arvojärjestyksensä uudestaan ja viihtyvät taas toistensa seurassa :)

Lähdettiin siis vain tyttöjen kanssa, seurana vielä siskonikin. Päivä meni nopeasti ja mukavasti. Kamelilta odotin suht hyvää arvostelua ja napsahtihan sieltä ulkomuodosta kaksi sertiä! Kameli on ehdottomasti paras tähän asti meillä syntyneistä poikasista. Babianakin sai ilokseni yhden sertin ja kuman ja näin ollen kummaltakin tytöltä puuttuisi enää yhdet sertit valion arvon saavuttamiseksi!

Juhla-pet meni meidän osalta juuri kuten olin arvioinnutkin. Hyvin, mutta ei kuitenkaan ylletty sijoille. Kameli kehittyy vielä ja sillä on hurjasti omaa tahtoa. Limppu varmaan opettanut huonoille tavoille <3 Pisteitä tuli kuitenkin hienot 94,5p ja kuma. Babs on tällä hetkellä melko lihaksittomassa kunnossa ja se näkyikin arvostelussa. Muuten tuli ihan hyvät pisteet 95p ja kuma.

Eniten yllätti kyllä toinen pet-luokka! Kameli sai siinä 95p, kuman ja oli vielä tuomarin suosikki, vaikka omistajaa alkoi jo nolottamaan pikkumarsun käytös! Huomasi kyllä että päivä oli ollut pitkä ja monella tuomarin pöydällä tullut käytyä. Babs yllätti todella saaden 97p, kuman ja sijoittumalla vielä PPM1!! Meidän ensimmäinen ykkössija, huippua! Tässäkin Babs sai palautetta että on vähän lihasköyhä, mutta oli kuitenkin näköjään tuomarin mieleen. En kyllä valita! Näin ollen Babsilta puuttuu enää myös vain yksi eliittikortti että valmistuisi eliittipetiksi. Olisikohan tässä ensimmäinen oma EPET-kasvatti? :) Seuraavia näyttelyitä odotellessa!

Babs kylvyn jälkeen

Tytöt ulkomuodon jälkeen serti-saaliin kanssa.

Kotona palkintojen kera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti