sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Kevätsiivous

Aurinko on paistanut ihanasti nyt parin viikon aikana ainakin välillä ja siitä onkin saannut mukavasti energiaa! Tosin nyt ulkona maa on taas ihan valkoinen lumesta. Se ei meidän suunnitelmiin kuitenkaan vaikuttanut kun päätin suorittaa kevätsiivouksen marsuhuoneessa.

Aamu alkoi kaikkien marsujen pesulla, jonka jälkeen ne pääsivät aitauksiin odottamaan. Häkit pestiin ja desinfiointiin kunnolla ja vaihdoin uudet vahakankaatkin pohjalle. Pyykkikoneessa pyöri marsupyykkiä ja kaikki mökit ja muut tavarat pääsi pesuun. Pölyt pyyhittiin ja lattiat pestiin! Kello olikin jo aika paljon kun marsut vihdoinkin pääsivät väsyneinä, mutta tyytyväisinä takaisin koteihinsa. Ennen sitä saivat vielä strongholdit niskaan vielä varmuuden vuoksi. Me ollaan aikalailla selätetty alkuvuoden murheet, mutta tietenkin oli vielä pakko käydä Pullan kanssa lääkärissä kun kainaloiden iho oli aikaisemmin ollut vähän ärtynyt, eikä vielä ihan tiptop. Nyt alkaa olla oma mielenrauha kuitenkin kunnossa. Pitkästä aikaa tuntuu kivalta marsuilla ja huomaa töissäkin välillä miettivänsä enemmänkin marsujuttuja (marsuhulluus, tiedetään!), kun jossain vaiheessa ajatukset pyörivät ihan muualla. Vihdoinkin tuntuu että kaikki voivat hyvin (Callen menetystä lukuunottamatta), ihan on jo pikkasen uskaltauduttu miettiä Juhlanäyttelyihinkin osallistumista. Kylläpä olisi kiva pitkästä aikaa päästä näyttelyihin! Liikaa en uskalla vielä toivoa, kuitenkin onnistun jostain jonkinlaisia ongelmia löytämään. Koska marsuilusta tuli näin hankalaa? Haha, nyt on pakko ruveta positiivisemmaksi! Tämäkin päivä oli niiiiin hauska ja mukava pelkästään marsuillen <3

Pari kuvaa tuli myös otettua kännykällä:
Hertta-mamma <3

Huomenna olisi tarkoitus jatkaa siivoamista vielä lopun asunnon kanssa (siihen saan varmaan jo apuakin!) ja jos aikaa jää yli niin kuvata marsuja! Lueskelin taas omia vanhoja postauksia ja juuri sellaiset kunnon kuvapostaukset on juuri niitä mitä kaipaan ja joiden pariin on aina myöhemmin mukava palata muistelemaan. Voi hitsit noita marsuaikoja on omalla tavallaan ikävä! Periaatteessa en kyllä haluaisi tällä hetkellä vaihtaa mitään, kunhan marsut vaan pysyvät terveenä. Ja ainakin kuvien mukaan, voi todeta että meillä on aika tyytyväistä porukkaa, vaikka aiheuttavatkin harmaita hiuksia omistajalleen ;)

Iloista Vappua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuulumisia! <3 Toivottavasti teillä menee hyvin jatkossakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Sitä mekin kyllä toivotaan. On ollut kyllä stressaava alkuvuosi!

      Poista