sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Varattavissa/Myydään

Bambusa & Brassica
" Varattavissa self lemon ja eng. crest lemon siskokset. Syntyneet 18.3.16. Reippaita pikkuisia ja kovia juttelemaan. Mieluiten samaan kotiin, mutta mikäli seuraa löytyy jo uudesta kodista voidaan myydä myös erikseen. Luovutuksessa aikaisintaan 22.4.

Kerrothan yhteyttä ottaessassasi millainen koti sinulla olisi tarjota. Yhteydenotot s-postiin staimioja@gmail.com. 50€/marsu. Sijaitsevat Loviisassa. (23.4 mahdollista noutaa myös sopimuksen mukaan Vantaan Ikealta, mikäli ovat luovutusiän lisäksi myös sopivan painoisia silloin.) "

Sekä jo edellisessä postauksessa omaa kotia etsivät saffronpojat:

Alnus & Bromus
" Omaa kotia etsii kaksi crestillistä saffron urosta.

Alnus on syntynyt 28.2.16, ja sisaruksistaan suurin ja rauhallisin, vaikka uteliaisuutta ei tältäkään puutu. Luovutuksessa aikaisintaan 3.4.

Bromus on vasta pikkupoika, syntynyt 18.3.16, mutta muuttaa mielellään yhdessä Alnuksen kanssa uuteen kotiin, kunhan on kasvanut tarpeeksi ja luovutusiässä. Crestissä pari valkoista karvaa.

Mieluiten yhdessä, mutta mikäli marsuseuraa löytyy jo uudesta kodista voidaan myydä erikseenkin. Kerrothan yhteyttä ottaessasi millainen koti sinulla olisi tarjota näille mussukoille. Yhteyttä voi ottaa staimioja@gmail.com. Sijaitsevat Loviisassa. 50€/marsu. Näillekin kyytimahdollisuus Vantaalle 23.4. "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti