sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Pikkupullat


eng. crest saffron naaras, 126g

self saffron naaras, 97g

eng. crest saffron uros, 150g

Tänään herättyäni Pullan mahan alta löytyi vihdoinkin pienet sahramipullat, tasan 70 päivää astumisesta. Itse odottelin niitä jo eilisen puolella ja yöllä en millään malttanut käydä nukkumaan. Mies oli jo viikon väittänyt kivikovaan että ne syntyvät nyt sunnuntaina klo. 12.43. Aika oikeassa olikin kun yhden aikaan löysin vielä vähän märät poikaset :D Olisi pitänyt uskoa ja pistää kello soimaan niin olisi synnytyksenkin kerennyt näkemään. Onneksi kaikki oli kuitenkin mennyt hyvin ja vaikuttavat oikein reippailta pieniltä, vaikka vähän ovatkin sekaisin tänne maailmaan pöllähtämisestä.

Nopeasti tarkistin sukupuolet, painot ja nappasin "passikuvat". Eipä tietenkään yhtään lemonia, mutta kaikkeahan ei tietenkään voi saada. Pääasia että ovat terveitä ja ovat kyllä niiiiin hurjan suloisia. Katsokaa nyt tuota Jambo Jr. Ihan isänsä näköinen iso pötkylä <3 Pulla ei tahdo millään lopettaa pikkuisten pussailua. Puss <3

16 kommenttia:

  1. En niin ehkä kestä kuinka söpöjä!! Onneksi olkoon mussukoista! Aivan HURJAN suuri tuo 150g! :D Miulla tainnut isoin poikanen olla max 110g jos oikein muistan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mäkin odotin itseasiassa että olis ennemmin ollu monta pientä kuin tollanen isompi, kun maha vain kasvoi ja kasvoi. Ei se kyllä tuolla sisarusten seassa näytä yhtään sen isommalta kuin muutkaan. Mullakin viime poikueessa oli n. 100g painoisia kaikki :)

      Poista
  2. Oiii!Ovatpa todella suloisia!! <3

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea kauniista marsuvauvoista! <3

    VastaaPoista
  4. Ihana pötkylä kyllä toi uros! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin nämä poikueisiin syntyvät crestilliset urokset iskevät aina kaikista eniten, niin oli Juhonkin kanssa ;) Hassua sinällänsä, koska tuo crestillinen naaras on ihan saman näköinen veljensä kanssa :D

      Poista
  5. Tosi söpöjä! Ihana tuo pikkuruinen Tyttö<3

    VastaaPoista
  6. Onnea pienistä (?!?) kaunokaisista! :) Ihania ja pöllähtäneitä. Tuitui.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos :) On ne pieniä ainakin muihin omiin marsuihini verrattuna ;)

      Poista
  7. Voi vitsit! Mitä kaikkea onkaan kerennyt tapahtua sillä aikaa, kun en ole kerennyt tätä blogia lukemaan! Niin suloisia vauveleita, kyllä itsekkin tahtoisin! Kuinka monta suloista palleroa teiltä nyt löytyykään?

    -Sanni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan täällä kerennyt tapahtua vaikka mitä :) Aikuisia on tällä hetkellä 12, ja poikasia 7.

      Poista