lauantai 5. maaliskuuta 2016

Marsulapset ja entiset marsulapset

Alchemilla

Allamanda

Alnus

<3

Pikkuiset ovat jo viikon ja ohittaneet syntymäpainonsa jo pari päivää sitten. Pikkuisin selftyttö on se joka on alkupainoonsa nähden kasvanut kaikista eniten. Pikkuiset ovat myös jo saanneet nimet. Tytöille nimet olivat muodostuneet jo kauan aikaa sitten. Limetan olin alunperin ajatellut nimetä Alchemillaksi, mutta vaihdoinkin nimiteemaa silloin. Nyt pääsin käyttämään nimet joita olisin halunut käyttää jo pari vuotta sitten! Kaikki nimet ovat kasvien tieteellisiä nimiä. Koulussa jouduttiin hankkimaan Viljelykasvien nimistö ja sieltä löytyykin hurjan nättejä nimivaihtoehtoja marsulapsille :) Pienet ovat kyllä niin ihania <3 Oikein tomeria ja kovia kuikuttamaan. Pelkästään niiden touhujen seuraamiseen on mennyt monta tuntia päivässä. Ihanat <3

Samalla otin myös uudet kuvat marsuista joista löytyy esittelysivuilta vähän nuorempia kuvia. On aina kiva seurailla marsujen kehitystä. Esittelysivuille asti nämä eivät pääse koska taustaan ei sen enempää ole panostettu. Ehkä sinnekin asti saa päivitettyjä kuvia jossain vaiheessa. Ja voi että kuinka hienoilta ja isoilta nämä entiset marsulapset näyttävätkään! Tosin kuvissa näyttävät kyllä niin paljon hienommilta kuin mitä ehkä oikeasti ovat ;) Liski lähenee jo hurjasti kahden vuoden ikää ja Paavokin täyttää vuoden jo parin viikon päästä. Minne tämä aika oikein katoaa? Ainoa joka vielä on pysynyt pienenä on Martta <3 Helmi ei päässyt kuvattavaksi tietyistä syistä, mutta on sekin niin aikuistunut.

Jambo, 1v 5kk

Liski, 1v 7kk

Martta, 7kk

Paavo, 11kk

Muitakin arkikuvia on nyt tullut kuvattua, mutta ne tulossa sitten jossain vaiheessa uuteen postaukseen. Kuvanmuokkausohjelma jota yleensä käytän ei tahdo toimia, joten kuvien pienentämiseen menee hurjasti aikaa. Siihen sitten samalla vähän enemmän arkikuulumisiakin. Pitkästä aikaa tuntuu siltä, että olisi enemmänkin kirjoitettavaa, mutta parempi lisätä ne seuraavaan postaukseen, ettei hurjan pitkiksi tule nämä, varsinkin nyt kun kuviakin löytyy :)

4 kommenttia:

 1. Ihanat nimet oot keksinyt taas kerran! ♥
  Miten aika meneekin niin nopsaan, vastahan Liski ja Jambokin tulivat sulle ja nyt ne on jo noin isoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Niinpä! Onneksi ovat vieläkin samanlaisia luonteiltaan kuin pieninäkin :)

   Poista
 2. Ihanat nimet! Kutsutko pikkuisia noilla nimillä vai onko niillä jotkut lempinimet?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kulkevat vieläkin eniten nimillä pikkumarsut, vauvat yms. :D Ehkä niille jossain vaiheessa muodostuu omat kutsumanimet :)

   Poista