sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Marsulaumako?



Alkuun on pakko todeta, että nyt on kyllä todellakin laatukuvia! :D Mutta pakko oli saada jonkinlaista todistusaineistoa. Suu loksahti kyllä totaallisesti auki kun samasta häkistä, ja vieläpä saman mökin alta löytyi tuollainen kasa marsuja. Kaksi urosta ja kaksi naarasta. Kaikki tyytyväisinä samassa kasassa lepuuttelemassa silmiään. Sieltä jatkettiin silkassa sovussa neljästään syömään heinää kun omistaja tuli kameran kanssa häiritsemään.

Eilen pääsivät neljästään lattialle juoksemaan. Ei mitään merkkejä siitä, että pojat olisivat huomanneet olevansa poikia tyttöjen seassa. Käpy hurisi kyllä Kookalle, mutta niin se tekee myös tytöille kun kävelevät sopivasti ohi. Kooka ei reagoinnut mitenkään. Inisi vähän ja väisti jonka jälkeen jatkoi omia tutkimusmatkojaan.

Onnistuin rikkomaan taikisaitauksen yläkerran ja pidikkeet häkkiä siivotessa joten sekin pienentyi. Ylimääräiseksi jäi siis ramppi josta ne olivat tykänneet niin hurjasti. Pistin sen sitten kulkemaan kumpaankin häkkiin ja marsut sinne myös. Valmiina tietenkin jakamaan marsut taas pareiksi kun viimeistään nyt kun omat hajut on siellä selvemmin niin tajuavat että häkissä on liikaa miespoweria. Ei mitään. Neljän marsun possujuna rallitteli ja hyppeli ramppia pitkin häkistä häkkiin. Vähän hurinaa ja pari varoittavaa näykkäystä jokaisen osalta kun eivät mahtuneet kaikki samaan aikaan rampille kun siinä piti kököttää ihan jokaisen kun oli niin hyvä paikka :D Sekin vain sellaista normaalia laumakäyttäytymistä.

Koko eilisen illan seurasin vierestä, koska Käpy ja Kooka päättävät ottaa yhteen. Ei mitään sen suurempaa kuin normaaleita tilanteita mitä aina on löytynyt meidän häkistä kun toinen on tiellä tai ärsyttää kun toisella on varmasti parempi paprikan pala. Enemmän kyytiä on saanneet jopa tytöt. Koska nukun niin lähellä marsuja päätin jättää ne yöksi samaan tilaan kun mitään eripuraa ei ollut tullut. Kyllähän sitä herää jos häkissä alkaa tapahtua. Aamulla totesin, että nyt on varmasti ollut jotain kränää (enkä oo herännyt) kun häkissä näkyi vain kolme marsua. Hertta ja Limetta söivät heinää kirjahyllyosiossa ja Kävyn nokka näkyi kun se makasi mökissä taikisaitauksessa. Missä Kooka? Mä en enää tiedä mitä mä ajattelen näistä marsuista ja niiden ajatuksen kulusta kun lopuksi Kooka löytyi saman mökin alta Kävyn takaa. Voiko joku selittää mitä täällä tapahtuu? :D Mun Kakka-Kooka joka "ei tuu toimeen oikein kenenkään kaa ja puree, taidanpa kastroida sen" istuu tuolla Kävyn, Hertan ja Limetan kanssa. No Kävyn kanssahan se on tullut toimeen, vaikka löytyi senkin takapuolesta välillä pieniä haavoja, mutta nyt se on asunut naaraiden kanssa jo pitkän aikaa..

Jos kerran haluavat tällä hetkellä nelistään asua niin mikäs siinä. En estele. Saahan tuon rampin siirrettyä sitten kun huomaavat olevansa kummatkin miehiä ;) Alla vielä kuvia ja videot aamun pellettitarjoilusta.







8 kommenttia:

  1. Voi ei mikä putputus ja ininä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös! Illalla sitä sitten jo ihan kiljutaan kun saadan iltatuoreet :)

      Poista
  2. Jotenkin toi Kooka on Niin samallainen kun meijän Teddy:)

    Kävisitkö katsomassa minun blogini ja jos kiinostaa niin liityä lukiaksi:)

    http://marsujenblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Haha, ihana lauma! Noin kävi meilläkin silloin kesällä kun ekoja kertoja eristin Kassun ja Kutvosen muista, harmi et yhteiselo ei ollut yhtä sujuvaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei meilläkään oo aikasemmin pidemmän päälle toiminut useamman uroksen laumat, jotka mä vielä voin ymmärtää. Mutta naaraiden seassa on sitten kiva hengaa poikaporukassa? Bongasin taas Kävyn ja Kookan lähekkäin nukkumasta. Voi hassut! :D

      Poista
  4. Vau! Toivottavasti sopu säilyy <3 kuulostaa niin söpöltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan. On ne ihania kun ne tulee isossa kasassa vastaan herkkuja hakemaan :) Hiukan kyllä epäilen, ettei sopu hurjan pitkään tule kestämään. No pitää vaan toivoa parasta!

      Poista