keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Limpun ihastus


Limetan mielestä tuo naapurin mies on niin hurjan komea! Siinä ne jutteli aamulla toisilleen hurjan kauan. Limetta kiersi pari kertaa häkin ympäri ja palasi taas huutelemaan tuolle suukkosuulle, joka heti lantio heiluen tuli hurisemaan vaikka mitä kohteliaisuuksia. Siinä ei enään edes Kookan mustasukkaiset kiukkukuikutukset saanneet minkäänlaista vastakaikua. Kukas nyt tuollaisia tylsiä Kooka-setiä jaksaakaan katsella, kun aidan toiselta puolelta kurkkii tuollainen hurmuri. Kookallahan on tukkakin aina ihan sekaisin ;)

Kukaan ei varmaan ihmettele jos löysin Limetan väärästä häkistä tänään iltavuoron jälkeen :D

Kooka-raukka kun Käpy vie sen kaikki naiset. Pistin Limpun takaisin taikisaitaukseen ja Kooka tuli heti hurisemaan ja nuoli Limetan korvia <3 Sen jälkeen se lähti iloisena huristelemaan ja pukittelemaan ympäri häkkiä. Hassu!

(Ja tätä kirjoittaessa Limetta on palanut omatoimisesti Kävyn ja Hertta-mamman hellään huomaan).
 Marsut! <3

Minäpä teen just niinkun itse haluan!

7 kommenttia:

  1. Kasvatatko sä marsuja? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kasvata. Yksi poikue täällä on kuitenkin vuosi sitten syntynyt :)

      Poista
  2. Awww <3 minkä sitä miesmaulleen mahtaa ;) mutta voi Kooka-parkaa! Sillä ottaa varmaan lujille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin. Siirsin Hertan nyt Kookan kaveriksi niin on silläkin joku kenelle hurista. Eihän sillä ole väliä kenen kanssa asuvat olisi vain ollut helpompi annostella pelletit kun Kooka tarvitsee niitä pitääkseen painonsa, kun taas Hertta on valmiiksi jo melko mahakas. Limetta kun pystyy olemaan vapaalla pellettitarjonnalla lihomatta. Ei voi mitään :)

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista