lauantai 20. syyskuuta 2014

Uutta ilmettä blogiin ja valmisteluja

Sen lisäksi ettei kamera ole toiminut, on myös tietokoneeni ollut hurjan kauan rikki ja postaukset kirjoitettu kännykän kautta tai vanhempien koneella. Sisko osti itsellensä uuden koneen joten sain hänen vanhansa käyttöön. Miten niin ei huvita ostaa omaa tietokonetta tai kameraa? Ihan hyvin tässä on pärjätty ilman vaikka kuinka kauan. Tosin nyt kun se kone on, niin tuli huomattua kuinka paljon kaipaankaan kaikenlaisten grafiikoiden tekoa ja kuvien muokkausta. Tuli istuttua koneen äärellä eilen vaikka kuinka kauan. Tuli muunmuassa tehtyä uusi ulkoasu blogiin. Mitäs pidätte? Itse en osaa päättää kummasta pidän enemmän. Vanha oli niin hurjan ihana ja söpö, mutta sitä tuli katseltua kyllä hurjan kauan, vain värit ja otsikko vaihtui aina välillä. Tämä onkin sitten aikalailla erilainen, mutta omalla tavallaan ihan kiva. Otsikkokuvaksi meinasin pistää saman kuvan kuin edellisessäkin oli, mutta värien kannalta tämä kuva pikkuvauvoista sopi paljon paremmin yhteen ulkoasun kanssa. Voi että, kun ne ovatkin niin suloisia pieniä <3

Siskon koneelta (joka siis ihan alkujaan oli meidän koko perheen ensimmäisiä kannettavia) löytyi hurjasti vanhoja kuvia. Eniten tietenkin hevosista, niitä kun tuli nuorempana kuvattua ihan hirveästi, mutta myös aivan ihania marsukuvia mm. Killestä ja Kinkusta. Ihana katsella vanhoja kuvia, kun tulee muistoja mieleen. Kinkku oli kyllä yksi todella mieleenpainuva huligaanimarsu. Niin rakas.

Muuten tänään onkin tullut tehtyä valmisteluja huomisiin näyttelyihin. Onneksi, onneksi tuli viikolla jo tehtyä jotain koska tänään ei mikään todellakaan ole onnistunut. Tuntuu, että jopa kynsien leikkaaminen tuotti tänään enemmän päänvaivaa kuin yleensä. Hertta onnistui jopa tökkäämään kynnellään suoraan silmään ja voin sanoa, että kyllä tuntui ikävältä. Siis mun silmään, ei omaansa. Limetta oli ihan hurjalla päällä eikä pysynyt sekunttiakaan paikallaan. Kooka en edes viitsinyt lopuksi häkistä ottaa. Korvia kun piti alkaa putsaamaan huomasin, ettei kotona edes ole mitään millä korvia putsata. Lopputuloksena 23 kynttä leikattu (1 1/2 marsua), kaikkien känsät leikattu (aikaisemmin viikolla jo) ja tassunpohjat rasvattu. Limetta trimmattu epätasaisesti, sen lisäksi että se vieläkin on vaaleanpunainen. Enää siis loput kynnet, korvat ja kaikkien marsujen pesu. Nyt pientä taukoa, ruokaa ja kahvia. Ehkä illalla menisi paremmin ;)

6 kommenttia:

 1. Hieno ulkoasu tämäkin<3

  VastaaPoista
 2. Tykkään kyllä tästäkin ulkoasusta tosi paljon! Apua miten pikkumarsut on olleetkaan pieniä silloin joskus, nykyään kokoa on kyllä "hieman" enemmän :D Pitäis saada aikaiseksi otettua kuvia noista, niin kehtaisi blogiakin päivitellä. Meillä on reilun kuukauden päästä edessä muutto isompaan asuntoon ja suunnitelmissa onkin sit rakennella sun ohjeilla häkki pojille, kun vihdoin mahtuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, paljon kuvia isoista pikkumarsuista ja kuulumisia blogiin! Ja uudesta häkistäkin sitten kuvia :)

   Poista
 3. Tosi kiva ulkoasu, mutta saisiko fonttia vähän isommaksi? :p Pitää katsoa näyttöä todella läheltä vaikka silmälasit onkin..

  VastaaPoista