maanantai 22. syyskuuta 2014

Aniaras Liski
Näin suloinen marsueläin meille muutti. Jo toinen vadelmasilmä. Ihana! Liski on heinäkuun lopussa syntynyt pienen pieni saffron uros ja rohkea sellainen. Asuttuuan meillä 10 minuuttia se oli jo syönnyt ensimmäiset pellettinsä, hypännyt mökin katolle ja korvat heiluen pukitellut häkin ympäri niin että purut lensivät. Myöhemmin illalla uskalsi myös kädestä tulla tuoreita hakemaan ja samalla sai myös vähän poskia rapsutella. Kivan rohkea tapaus siis :) Sylissä hiukan kyllä jännitti tänään, mutta eihän sitä nyt voi ihan rento vielä ollakkaan tässä iässä ja uudessa kodissa.

Liski asuu nyt ainakin aluksi Kookan kanssa. Meille on muuttamassa vielä yksi sahramipulla lisää kunhan on luovutusiässä. Sen jälkeen Kooka pääsee takaisin tyttöjen kanssa. Näin pikkupojan ei tarvitse olla ihan yksin uudessa paikassa kun kaikki on vielä niin jännää :)

8 kommenttia:

 1. Voi että! Onpa söppänä! Onneksi olkoon perheenlisäyksestä :)

  VastaaPoista
 2. Voi eiiii miten ihana hän on ;-; ilmotitko tän pikkusenki mukaan pinaan? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kerennyt ilmottaa vielä ketään, onneksi ilmoaikaa pidennettiin! Yhtään en osaa vielä sanoa ketkä tulee mukaan :)

   Poista
 3. Åh, vilken underbaring! Jag vill också ha en saffron :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack! Jag tyckte först saffron skulle vara för mörk i min smak, men så fel jag hade! Det är ju rätt så fint! :)

   Poista
 4. Eihän näille lisäeläimille pitänyt olla tilaa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin, mutta jouduin lopuks tekeemään isoja suunnitelmamuutoksia, kun mun omia naaraita en pysty astuttaa. Hertta on vaan paisunut lisää ja Limettaa en enää uskalla astuttaa noiden sairastelujen jälkeen. On joo vähän eri sukupuolta kun mitä ensin olin ajatellut :D no mä löysin mulle ihan oman häkinrakentajan, joten ehkä nää kaks nenää menee tässä sivussa.

   Poista