sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Röykkä 21.9.2014

Takana taas näytttelyt. Mukavan pienet, kivassa paikassa ja kotonakin olin jo vähän yli neljä! Meni kyllä taas niin hurjan hyvin :) Kotiin tuli yhteensä 7 kumaa/kupaa, en nyt vain millään muista kuka sai mistä ja kuinka monta. Pisteitä tuli Kookalle 95p ja 97p. Se oli kyllä niin hieno vaikka hiukan jännittikin ja tärisi laudalla. Limetta sai 95p ja 93,5p. Valitettavasti huulet olivat ruvella, mitä lie riehunut. Viimisessä luokassa pikkumarsu oli jo vähän rauhaton. Hertta sai 95,5p ja 98p (!) ja hurjasti kehuja. On se aina vaan niin hieno. Ensimmäisessä luokassa Hertta oli PPM2 ja toisessa PPM1. Jee! <3
Limetalle myös kuma ulkomuodossa. Erittäin onnistunut päivä siis.

Sen lisäksi marsuvauvakuume on ollut jo kauan ihan huipussaan. Oon niin kaivannut niitä pehmeitä pieniä massuja ja kovaäänistä rutinaa kun kaikki on niin hurjan jännää. Tämän paikan tuli täyttämään pieni saffronvauva:


6 kommenttia:

 1. Ei hyvä tavaton kuinka söppänä vauva! *sydän* :))

  VastaaPoista
 2. Voi apua miten ihana <3 Alan kohta vakavasti harkita tollaisen kotiuttamista tännekin. Paljon onnea mahtavista tuloksista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannatan tämmöisen pienen hankkimista. On ne vaan niin ihania <3

   Poista
 3. Voi vitsi miten ihana saffron vauveli :'3 ja onnea hyvin menneestä näytsistä! Ootko menossa seuraavaan pinan näytsiin? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Juu, tarkoitus olisi kyllä mennä. Pitääkin heti pistää ilmottautumisia menemään, tänään näyttääkin olevan vika ilmopäivä! :D

   Poista