perjantai 4. heinäkuuta 2014

Taas eläinlääkärissä

Tällä kertaa ei onneksi Kookan kanssa. Tai no onneksi ja onneksi,  eihän se ole hyvä että muutkin sairastavat. Mainitsin varmaankin aikaisemmin että Limetta oli rohissut, mutta rohina oli lähtenyt. Nyt rohinat kuitenkin palasivat pari päivää sitten, joten tänään käytiin ihan tässä nurkan takana lähieläinlääkärillä jotta saatiin antibioottiresepti pikkumarsulle (ja taas muistui mieleen miksen siellä mielelläni käy). Toivottavasti lähtisivät rohinat nyt pois.

Kookan paise on parantunut hyvin. Nyt se on jopa paljon parempi kuin mitä heti leikkauksen jälkeen joten ehkä se nyt oli tässä :) Käytiin silloin kerran vielä tarkastuksessa, jossa lääkäri itsekkin vielä tyhjensi paiseen viimeistä kertaa. Tällä kertaa ihan ilman rauhoitusta. Kehui kuinka kiltti marsu Kooka on kun yleensä marsut rimpuilevat ja näykkivät tämän hoidossa. Siinä oli vaikeata olla nauramatta. Täällä kotona se ei kyllä kiltti ole millään :D Nyt kun saadaan enää paino normaaliksi. Kooka on saanut hurjasti pienempiä pusseja erilasia pellettejä mitä nyt kaupoista on löytynyt. Kooka on ainoa meidän marsuista joka ei hirveästi Oxbowista välitä. Kyllä se sitä vähän syö, mutta paljon mielummin muuta. Joten vähän lellitään kunnes paino on taas kilon paremmalla puolella.

Mitäs muuta? Viime päivityksestä on jo hiukan aikaa, mutta mitään erikoista ei ole tapahtunut. Kaikki kesän marsusuunnitelmat ovat jääneet taka-alalle muiden kiireiden takia. Eniten harmittaa tuo häkki, mutta kerkeehän sitä. Vielä on kesää jäljellä ;) Hiukan tekisi mieli rakentaa jotain ihan uutta, mutta katsoo nyt. Muitakin pieniä suunitelmia on marsurintamalla, mutta niistä ehkä lisää myöhemmin.

Innolla odotetaan myös Tortinmäen näyttelyitä :) Tuntuu että viime kerrasta on taas hurjasti aikaa. Toivottavasti marsut vaan pysyvät terveinä. Ilmoitettu on Hertta, Limetta ja Käpynen. Limetta myös ulkomuotoluokkaan. Pitäisi vaan taas jaksaa trimmata. Jos rohinat vaan pysyvät poissa.

Eipä tässä oikein muuta. Taas kuvaton postaus kun kamera ei vain suostu toimimaan kunnolla. Tarjoilkaa paljon voikukkia marsuillenne! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti