tiistai 22. heinäkuuta 2014

Petsgo.fi

Kyseisen aiheen postauksia löytyy jo muistakin eläinaiheisista blogeista, mutta tulkoon vielä omatkin kokemukseni esille kyseisestä uudesta nettieläinkaupasta. Minulle tarjottiin siis 20e-lahjakortti pientä arvostelua vastaan täällä blogissa ja olihan tarjous otettava vastaan. Kyseessä siis omat mielipiteeni kyseisestä paikasta.

Tilauksen jouduin tekemään kokonaan kännykkää käyttäen koska koneeni ei ole ollut toimintakunnossa pariin kuukauteen, enkä muidenkaan koneita ole viitsinyt lainata. Positiivista oli, että tilaus oli kuitenkin suht helppoa ja nopeaa tehdä vaikka näin pienen ruudun ääressä sen tein. Valikko osottautui kännykällä erittäin pitkäksi, mutta kun oikea tuoteryhmä löytyi oli selaaminen helppoa.

Ollenkaan en muista mikä päivä (tai no yö) tilauksen tein, mutta ilmoitus saapuneesta tilauksesta saapui jo noin 1 1/2 vuorokauden jälkeen. Itse sen kuitenkin kerkesin postista käydä hakemassa vasta eilen, muiden kiireiden takia.

Valikoima oli ehkä hiukan pieni ainakin jyrsijöiden osalta (muita en sitten katsonutkaan sen tarkemmin) ja melko samanlainen kuin useimmissa muissa eläinkaupoissa. Hinnat suht samat kuin muissakin kaupoissa. Itse olen niin huono käyttämään eläinkauppojen tuotteita marsuille, että vertaaminen muihin on vähän vaikeaa. Marsujen tavarat mökit, tunnelit yms. on tullut hankittua viimiset pari vuotta tyyliin Ikeasta. Ja niitä löytyy tälläkin hetkellä ihan liikaa.

Tämän takia meidän tilaukseen kuului tällä kertaa vain herkkuja (juomapullojakin olisi tarvinnut, mutta niitä ostaessa ei lahjakortti muuhun olisi riittänyt ja kivempi tännekkin on kirjoittaa muuta kuin "ostin kolme juomapulloa"). Iso plussa Oxbowista jota meidän marsujen ruokakiposta on löytynyt jo useampi vuosi.

Marsuille mukaan tarttui JR Farmin erilaisia kuivattuja herkkuja 100g pakkauksissa. Vadelman lehtiä, niittyheinää, heinäratamoa, porkkanaa ja punahattua & alfalfaa. Ja isompi pussi (400g) joka sisältää mm. kuivattuja voikukkia, nams! Katsotaan mitä marsut näistä tykkäävät kunhan ensin häkin siivoukset on hoidettu.

Pienenä miinuksena vielä "loppu varastosta" merkinnät, joita sivulta löytyi. Oli paljon muita hiukan isompia herkkupusseja halvemmalla hinnalla joita olisi tehnyt mieli tilata, mutta joita ei ollut saatavilla juuri sillä hetkellä. Myöhemmin kun kävin kurkkimassa niin oli niitäkin taas saatavilla (ja vähän uusiakin tuotteita), mutta eivät kuitenkaan nyt meidän matkaan kerenneet.

Ihan ok kauppa josta tilata lemmikilleen kaikkea kivaa lyhyellä toimitusajalla. Valikoima näyttää vielä kasvavan, joten ainakin itse jään vielä seurailemaan mitä tuleman pitää :)

Ja kyseessä siis oli petsgo.fi, jos joku ei sitä otsikosta osannut tulkita :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti