torstai 6. maaliskuuta 2014

Tutkimusmatkailijat

















Jee, ulkona paistaa aurinko, kohta on kevät! Hirmuisesti on päässä taas alkanut pyöriä kaikkia kesäisiä suunnitelmia marsujen osalta. Ainakin paljon ruohoa! Häkkiin jos saisi vihdoinkin hankittua pleksilasit, tai jos ei muuta niin ainakin uudet hienot (ja ehjät) vahakankaat. Kaikkea muutakin pientä kivaa voisi marsuille kehitellä kun säät lämpeävät. Parasta olisi jos marsut saisivat viettää kunnon kesää ihan ulkona, jos vaikka ihan vaan pari päivääkin. Saisi tässä yksiössäkin tuuletettua ja siivottua ihan perusteellisesti jos marsut viettäisivät kesälomaa jossain. Katsotaan mitä keksitään :)

Lahdenkin näyttelyt lähenevät. Kooka-Burramus pääsee vielä näihin näyttelyihin mukaan ja sen jälkeen olisi kastrointi edessä ja lepoa. Oon ollut tosi huono varaamaan aikaa ja se on vaan venynyt ja venynyt ja aina on ollut jotain muuta. Mutta pian jos kaikki menee hyvin tulee Kookasta kaikista iloisin känkkäränkkämarsu!

4 kommenttia:

  1. Ihana palliton Kooka voi tulla sitten vielä pet-näyttelyihin, onneksi. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Kunhan se on ensin parantunut ja hurmannut kaikki meidän naiset hurinoillaan niin tullaan sen jälkeen hurisemaan tuomareille ;)

      Poista
  2. Voi että on ''hömelöitä'' kuvia! xD Osaa ne marsut kyllä olla söpöjä! Ja varsinki tuo Kooka Kookospähkinä ♥♥♥

    VastaaPoista