perjantai 21. maaliskuuta 2014

Kookan kastrointi

Yhdeksän aikaan jätin Kookan tänään eläinlääkärille kastroitavaksi. Vähän kymmenen jälkeen soittivat, että kaikki on mennyt hyvin ja Kooka on jo ihan hereillä ja valmis lähtemään kotiin :) Helppo ja nopea reissu siis! Tosi mukava paikka muutenkin, tosin myös hiukan hintava (180e), mutta minkäs sille mahtaa. Mielummin maksan vähän enemmän hyvästä hoidosta nyt kun sellaisen suht läheltä on löytänyt. Mukaan kotiin saatiin kolmeksi päiväksi kipulääkettä.

Kooka on reipas oma itsensä häkissä. Syö, juo, purisee ja kalisuttelee kaltereita. Vähän tietenkin arkoo takapäätään, ja kutiavaa silmää oli lähes mahdoton takajalalla rapsuttaa :D Toivottavasti paranee hyvin ja vältytään kaiken maailman paiseilta yms. Sitten vaan odotellaan että pääsee tytöille hurisemaan. En malta odottaa! :) Saa tuon risan kalterihäkin tuosta sängyn päädystä pois.

2 kommenttia:

 1. Tulipahan vaan mieleen, että kiinnostaisiko sua kirjoittaa lehteen tästä pieni juttu? Sellaisia omia kokemuksia uroksen kastroinnista. Parenemisajasta jne., joka tosin on nyt vielä edessä, mutta kuitenkin. :)
  Siis ihan sellainen pet-puolen juttu, ei mikään "tämä on ainoa totuus" -artikkeli. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän mä ehkä voisin. Jos vaan muistan, mulla on tunnetusti tosi huono muisti :D

   Poista