maanantai 19. elokuuta 2013

PiNan 25-vuotisjuhlanäyttely 17.8.2013, Lempäälä

Suloiset miehet odottelee kotiin pääsyä. (Kuva: Emma)
Lauantaina tuli taas matkattua Lempäälään PiNan näyttelyihin. Päivä oli melko pitkä, mutta ei ihmekkään kun edellisenä yönä oli nukuttu vain kaksi tuntia. Mukana oli Kooka ja Käpy.

Käpyllä meni mukavasti ja oli oikein pieni reipas mies. Sai 94,5p ja KuMan. Oli viime näyttelyihin verrattuna paljon rauhallisempi :)

Päivän yllättäjä oli kyllä Kooka! Mietin ja pohdin kauan ilmottaisinko sen ja vielä edellisenä iltana mietin sen kotiin jättämistä. Se on nyt ollut ihan kiva ja jättänyt puremiset vähemmälle, mutta kuitenkin tuntui riskiltä viedä se muiden käsiteltäväksi ja arvosteltavaksi. Päätin sen lopuksi kuitenkin ottaa mukaan kun sen tuki ja turva kuitenkin myös lähti näyttelyihin. Ja hyvä että otin! Kooka oli niin hieno ja reipas. Istui kiltisti näyttelylaudalla eikä edes harkinnut mitään tyhmyyksiä (Mitä nyt Pauliinaa maistoi sormesta harjoitusarvostelussa, mutta vasta arvostelun jälkeen! :D). Pisteitä kertyi 95p. + KuMa. Kooka pääsi myös mukaan taistelemaan neljästä kärkisijasta, mutta rahkeet ei ihan riittäneet (Pauliinan arvostelussa rahkeet olisi jopa riittäneet voittoon). Tavoite näissä näyttelyissä oli vain selviytyä ilman verenvuodatusta, ja Kooka teki sen ja vähän vielä enemmän. Hieno, hieno mies! :) Kyllä mun pojat on vaan kaikki niin hienoja <3

Iso kiitos Emmalle taas avusta ja kyydistä! Mä en ymmärrä miten kukaan jaksaa lähteä kyyditsemään kun ei marsuista ollenkaan ole kiinnostunut, mutta aina se on henkisenä tukena mukana ja valittamassa miten kauan yhden marsun arvostelemisessa voi kestää :D Uskalsi jopa viedä Kookan uudestaan pöydälle kun itse istuin juuri sillä hetkellä tyytyväisenä vessassa ( :D ), vaikka oli kovasti väittänyt vastaan, ettei koskaan ota noin hurjaa marsua syliin. Kyllä Emma vielä näihin hurahtaa ja hankkii omia marsuttimia mukaan näyttelyihin ;)

3 kommenttia: