lauantai 24. elokuuta 2013

Hei, me muutetaan!

.. tai muutettiin.. Viime sunnuntaina sain avaimet ihka ensimmäiseen omaan (vuokra)asuntooni ja niinpä me nyt viikon aikana ollaan marsujen kanssa muutettu yhteiseen yksiöömme. Marsut muuttivat maanantaina. Itse sain raahattua sängyn tänne vasta torstaina. Tiistaina käytiin myös Ikeassa ja aloitettiin marsujen häkin laajennos. Nyt on kaksi häkkiä, jotka kummatkin ovat reilu 190x80cm. Alempi häkki on Kookan ja Käpysen. Alla on renkaat, jotta koko häkkiviritelmän siirtäminen olisi helpompaa siivoamisen yhteydessä. Ja rullaa muuten hyvin! :) Ylempi onkin sitten Killen. Koko häkin rakentamiseen on arvion mukaan mennyt joku reilu 100e, joten hintakaan ei ole mikään paha. Tarkoitus olisi kun aikaa, kiinnostusta ja rahaa on lisätä vielä ainakin ylempään kerrokseen pleksilasia (tai jtn muuta vastaavaa), jotta marsut näkisivät paremmin maailman menoa. Muuten marsut tykkäävät kun on paljon tilaa, vaikka hiukan onkin muuten jännää uudessa kämpässä. Mutta kyllä me tähän totutaan.

Katsokaa marsujen hienoja Drink Summer Time- vahakankaita :D

Toisesta kuvakulmasta

Killen suloisimmat pusuhuulet odottelevat, että pääsevät taas kaveria pussaamaan.

"Et tääl olis kyl tilaa!!"

Kookakin mielellään tarjoilee pusuja, marsuhuulet melkein tötteröllä ja viikset vipattaen..

8 kommenttia:

 1. Ihana tuo uusi häkki : )! ja suloisia kuvia taas jälleen : 3

  VastaaPoista
 2. Kivannäköinen tuo häkki :> ja nuo marsut aivan ylisuloisia!

  VastaaPoista
 3. Toi häkki on tosi ihana ja siinä on kivat värit ♡

  VastaaPoista
 4. Millä olet kiinnittänyt ton vahakankaan laatikoihin? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiteillä enimmäkseen ja reunoihin on pistetty vähän liimaa niihin kohtiin jotka eivät ihan kunnolla tahtoneet pysyä siisteinä :)

   Poista
 5. Juu tosi hyvin tehty häkki taas. Mulla itellä on jättä kokonen juoksuaitaus-tehdashäkki-häkki. (<outo nimi). Mulla on siis tehdashäkki yhdistettynä mun huoneen levyseen juoksuaitaukseen ja näyttää Kuikut tykkäävän. Hyppivät, pomppivat ja huutavat. Pitäis vaan kekesiä lisää virikkeita:)

  -sanni ja Kuikkuset

  VastaaPoista