maanantai 6. toukokuuta 2013

Jos nyt vihdoinkin näyttelyyn?

PiNan näyttelyt on nyt lauantaina ja sinne harkitsen meneväni. Matkaa täältä Loviisasta kertyy kyllä hiukan, mutta tänä vuonna ei olla vielä yhteenkään näyttelyyn päästy ja Lohjan näyttelyt jäävät välistä, joten nyt on pakko päästä tai ei koskaan. Niin hyvin alkoi tämäkin, että enpä älynyt marsuja ajoissa ilmoittaa, joten jälki-ilmoilla mennään. Jos sitäkään kerkeen ajoissa maksaa kun jouduin taas Espooseen lähtemään, enkä pääse pankkitunnuksiin käsiksi. Kyllä näyttää positiiviselta taas! :D

Mukaan olisi tarkoitus varmaan ottaa vain Kooka ja Käpy. Killeä harkitsen vielä, mutta ääh en tiedä. Sen ajattelin melkein jopa ilmoittaa uml-luokkaan, mutta myöhässähän sitä ollaan. Enkä nyt varmaan olisikaan kehdannut sitä viedä mun trimmaustaitojeni kanssa :D Halpaahan siitä kyllä olisi tullut kun Kille on jo veteraani? (Vai onko? Eikös se raja ole kolme vuotta?) No näillä mennään, tai ei mennä. Ihana Kinkkumussukka joutuu jäämään kotiin kasvattamaan karvojaan.

Kooka ja Käpy joutuivat täksi viikoksi myös kavereilleni hoitoon. Koska istun ainakin alkuviikon Espoossa päätin antaa reippaiden marsuhoitajien hoitaa alkupuunaukset. Eli marsujen (huom. Kookan) sylittelyä ja pusuttelua. Kooka on jo paljon kivempi käsitellä, mutta tarvitsee kyllä vielä viimeiset "käsittelyharjoitukset" ennen näyttelyitä. Hiukan harmitti jättää marsut sinne kun olivat ihan liian innoissaan uudesta paikasta. Eivät olleet läheskään yhtä nössöjä kun kotona :D Se vielä olisi puuttunut jos olisivat alkaneet pukittelemaan onnesta (varmaan tekivätkin niin kun olin lähtenyt).

Tällainen pieni turha pikapäivitys bussista. Toivotaan, että marsut saavat tällä viikolla maistaa ensimmäisiä ruohonkorsia, vaikka olenkin poissa :)

3 kommenttia:

 1. Hei tiiätkö missä on vika ku en pääse marsufoorumille? Tai et pääsetsä sinne normaalisti? :o Mulle tulee joku ilmotus että "this account has been suspended" ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Jos oikein olen ymmärtänyt paikalla on ollut jonkinlainen hakkeri. Asia on kuitenkin hoidossa ja toivotaan että sinne pääsee taas pian lukemaan ja kirjoittamaan :)

   Poista
  2. Ei ole ollut minkäänlaista hakkeria, mistähän tämä huhu on lähtenyt liikkeelle? :D Homma on ihan hoidossa ja toimimattomuus johtuu täysin muista syistä. :D

   Poista